Hugo Frederico - Mbugurere Coropoulos [tyzee]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Gerii23

Újonc
2024. 08. 08.
33
12
LS karakter
Hugo Frederico
LV Karakter
Hugo Frederico
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Hugo Frederico
Panaszra tett személy InGame neve:
Mbugurere Coropoulos
Panasz oka, leírása, kifejtése:
rp-s kiszedés után megöl
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
hétvégén volt igen, de most írtam adminnak mert fent van meg vele volt ügy, de azt mondta rakjak pk és nem fogom engedni, hogy ez elmenjen, mert most volt egy olyan ügy hogy véletlen kimentünk egy g mercisek elé erre ők ránkmásztak kocsival, kiszállt Hugo Lorenzo és odajött a pali elkezdte csak úgy őt verni azért írom már a pk-t.

Hello, az ügyet én fogom intézni.
Mbugurere Coropoulos-nak 24 órája van választ adni.

• Kedvelés
Reactions: tyze
csá, nemtudom hány helyre akarod még elküldeni, de már vagy 3 admin látta.
egyébként is, mikor elküldted tamásnak, ő ezt válaszolta: [2025-05-27 15:48:18] [Output] : Admin 3 tamas: (( két nappal ezelőtti clippel nem tudok mit csinálni, akkor kellett volna reportot nyitnod vagy ))
[2025-05-27 15:48:22] [Output] : Admin 3 tamas: (( fórumon panaszkönyvet írni. ))

az előbb meg ezt írtad nekem:
és miért akkor írod meg a panaszkönyvet, miután animba ütlek, és kicsomiz a társam + az adminügyek után? szerintem akkor kellett volna, mikor történt (2-3 napja). véleményem szerint bosszú pk.

Utoljára szerkesztve:
Nem bosszu pk meg semmi, de ütközés után elkezdted ütni őt akkor már felraktalak nem fenyegettelek csak gondoltam mondom, hogy majd valaszolj. Nem bosszú volt, de hogy most is elkezded ütni már sok volt.

semmi köze az ütésnek ehhez, meg már elintézte 2 darab admin is. nemtudom miért ezen vagy fennakadva, de ezt a pk-t akkor kellett volna megírni szerintem. várom tyzee válaszát.

De ez az adminügy után volt nem bosszú pk csak hogy megint itt megjöttél és hoztad a “nagy formád” már kijárt. Az ütközésnél miért kezdted el utni Lorenzot amúgy?

• Haha
Reactions: Mikosz
Holnap reggelik ha akartok még írjátok ide a lényeges dolgokat, lehetőleg a fórumszabályzathoz híven.

• Kedvelés
Reactions: tyze és rey
Átolvastam a panaszt, rettentően érdekes, hogy mi megy itt köztetek.

Fredericot arra kérném, hogy olvasgassa a fórum szabályzatot, mert így egy ügyet vezetni borzalom.

Mbugugure Coropoulos pedig 60 perces DM adminjailt fog kapni a szerveren, máskor próbáljon meg nyugodtan reagálni egy ilyen eseményre.

Panasz részben jogos.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.