- 2025. 03. 16.
- 244
- 125
- LS karakter
- Travis D Suarez
- LV Karakter
- Travis Hobinho
![]()
Hoobu jelentkezése
Játékbeli, és fórum neved:
Lucia Graziano - Hoobu
Mióta játszol a szerveren, mióta használod a fórumot?
2024. 09. 14. óta játszok aktívan a szerveren (kisebb kihagyások voltak), Fórumon pedig mái napig mindennap aktív vagyok, mióta van a szervernek.
Miért szeretnél Globális Moderátor lenni?
Ki szeretném magamat próbálni és segíteni a kezdő fórumhasználóknak.
Miért pont téged válasszunk?
-Nagyon aktív fórumhasználó vagyok.
-Segítőkész és türelmes szoktam lenni.
-Kedves, könnyen barátkozó típus vagyok. Egyszerűen be tudok illeszkedni egy új közösségbe.
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Amikor gépnél vagyok akkor mindig követem a fórumot, ez olyan naponta 4-5 óra szokott lenni.
Mutasd be a referenciáidat
Jelen helyzetben nincsenek.
Hogyan tudnád segíteni egy kezdő fórumozó dolgát?
Elmagyaráznám neki lépésről-lépésre az alap dolgokat amiket fontos tudni, PL: BB kód működése, fórum szabályzat, topicok. Ha valamit ezek közül nem értene akkor elmagyaráznám neki ameddig meg nem érti.
Ismeretséged a csapaton belül?
Sajnálatos módon még nincsen, de amint mondtam hamar be tudok illeszkedni.
Mesélj magadról, minimum 5 mondatban.
Sziasztok! Martinnak hívnak de nyugodtan szólítsatok Hoobunak, jelenleg 14.-ik életévemet töltöm. A korom ellenére sokan mondták már, hogy nem úgy viselkedek mint a velem egykorúak, lehet velem komolyabb témákról beszélgetni megértő vagyok és kedves. 2 éve MTA-zok, még Staymta-n kezdtem és onnan jöttem át dawnra. Szabadidőmben gépezni, röplabdázni szeretek, a gépezésen belül nem sok játékkal szoktam játszani, ezek leginkább DawnMTA és LOL. Jelenleg gimnáziumban tanulok és még nincsen sok elképzelésem, hogy az után hova tovább.
UI: Köszönöm, hogy elolvastátok a lapomat és nagyon hálás lennék ha elfogadásra kerülne.
További szép napot/estét mindenkinek -Üdv Hoobu!
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)