hessz Adminisztrátori lapja.

• Thread starter Thread starter hessz
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 124
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
H

hessz

dawn.png

ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS

- Neved / Életkorod / Account ID-d. -
Laci, 18, 5936
- UCP előélet (Amint megnyílik a felület, akkor kötelező csatolni a lapba.) -

- Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre? -
Sokat dutyznék, reportokat vinném, akár offdutyba. Naponta 3-4 óra simán meglenne.
- Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba? -
Mivel megfelelő referenciákkal rendelkezek, amit majd hamarosan leírok.
- Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel? -
Amióta megnyitott.
- Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve? -
Igen, pl RaiseMTA-n (ezen a néven), SeeV3-an nagyon rég (akkori nevemre nem emlékszem)
- Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban) -
Sziasztok, a nevem Lacika. Elég sok helyen felbukkantam, és most éppen itt. Jelenleg 18 éves vagyok. Szabadidőmben legtöbbször játszással, biciklizéssel, akár vezetéssel is szoktam tölteni. Probléma megoldó képességgel rendelkezem, ami által hamar meg tudok oldani bármiféle problémát. Már közel 8 éve RP-zek különféle RP szervereken. Jelenleg a Várday Kata Református Gimnázium 11. évfolyamának tanulója vagyok. Szeretek sportolni, viszont a foci iránti érzetem elvesztettem, úszásra járok, és emellett konditerembe is járok. Programozás terén lassan 6 éve tudok kiválóan programozni, emellett fejleszteni is tudok. Elég hamar el tudok helyezkedni bárhol, és számomra fontos a csapatmunka.
- Véleményed szerint mi az ADMIN feladata? -
Szerintem az admin feladata a játékosok kisegítése, figyelése, és bármiféle cselekedetük figyelése.
- Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet. -
Városháza

A kezdő játékosok számára az egyik legfontosabb helyszín amikor felcsatlakoznak a szerverre. Itt válthatják ki a fontosabb irataikat amely később fontos lehet számukra. Na és persze itt tudják azokat az iratokat megújítani is.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.