Henderson Diego

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Demon_Diego

Újonc
2025. 03. 30.
3
0
LS karakter
Henderson Diego
LV Karakter
Barkoves Diego
OOC Információk
1. Discord neved: egyketo1465
2. Hogyan szólíthatunk? Demon vagy István
3. Hány éves vagy? 15
4. Játtszott perceid száma?7 686
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) 7. Mesélj magadról pár mondatban. Istvának hívnak 15 éves vagyok 4-5 éve rp-zek egy hétten háromszor vagyok fent és akkor is 8-10 órát játszok szeretek motorzni meg kosarazni
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív nem vagyok nagy képű szeretek kosarazni szeretek focizni. Negatív néha káromkodok, izgatot vagyok mindig ,streszelek
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Henderson Diego
2. Születési helye, ideje: Oroszország
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Techikum
4. Büntetett előéletű? nincs
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? dandártábornok
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? El kérnéma a igazolványt meg a forgalmit meg a vezetői engedélyt és ha minden tiszta akkor el mehet
8. Mi maga a rendőrség? Ők védik a várost meg hogy ne legyen semmi maffia semmi bannda illegális dolgok
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
az hogy a külömbség hogy a feletes az alata lévönek diligál és a fejlebb meg talán magasabb.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? hogy miért állitotam meg őt és az alaplyán.
11. Meséljen magáról pár mondatban. Henderson Diego vagyok 61 oroszországba születem apam egy maffia fönök volt oroszországban és meg ölték a rendőrők és nekm akarták adni a fönok séget de és nem akratam és ezért el mentem onan hogy legális életem legyen.
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? akkor meg próblunk úgy hogy csak meg sérüljenek hogy tovább ne lőjenek és utána el viszem őket a rendőrségre .
1. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Meg birsálgolm hogy hogy vanak nála ilyenek és ki dobom vele.

Attachments

• Képernyőkép 2025-03-30 204727.png
    Képernyőkép 2025-03-30 204727.png
    131.6 KB · Látta: 126
Utoljára szerkesztve:
DAWNCITY-2.png

DAWN CITY RENDŐRSÉG

Tisztelt Jelentkező!

Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.