Hector Muntego- Dami

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Ricsi15

Újonc
2025. 03. 30.
9
0
LS karakter
Chester Autumn
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Hector Muntego

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dami

Panasz oka, leírása, kifejtése:

► Sziasztok, pg miatt lettem berakva adminjail-re. Nem tartom jogosnak a pg-t, mivel társam ott volt a terembe, és ő ölte meg a honvédet ez logba is látszik

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

► log van arról hogy Garcia Salamanca öli meg Klye Strobes-t ◄◄

Megjegyzés:

Nem tartom igazságosnak az adminjailt.

Utoljára módosítva moderátor által:
Szevasz, a PG jogos volt, az hogy a társad ölte meg a Honvédet, nem jelent semmit se, a Honvédes felszólított téged, illetve már rád fogta a fegyvert közvetlen közelről, az hogy te miközben ő fogja rád telibe a fegyvert, és elkezdesz rá lőni, teljes mértékben kimeríti a PG fogalmát, illetve még alkudoztál is velem azon hogy kevesebre rakjalak be téged az ügy alatt, mert úgy lenne igazságos, és nem játékélmény romboló, kövesd a szabályokat, és nem fog ez történni.
A videót továbbítom majd a bíráló Főadmin felé.
bocs továbbítom már most, mivel nem látszódik benne semmi információ

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni.

Hello, a minta elvolt csúszva, javítottam.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.
Jól látható, hogy a videón szereplő rendvédelmi személy, tudatosan nem lő rád, hiszen éppen nyitod a kazit. Ellenben te előveszel egy M4-et úgy, hogy a képedbe tartja a fegyverét, majd elkezdesz rohangálni. Ez teljes mértékben PG.

Főleg ha tudtad, hogy ott van még számtalan társad, akkor egyszerűen csak mozdulatlan maradsz és megvárod, hogy a társaid segítsenek vagy esetleg eltereljék a honvéd figyelmét.

A panaszod jogtalan, az admin nem hibázott.

• Kedvelés
Reactions: dami
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.