- 2025. 03. 17.
- 1
- 0
- LS karakter
- Thompson lee
- LV Karakter
- Thompson lee
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
l. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!
1. SZEMÉLYES ADATOK1.1 Jelentkező teljes neve: Hector Cespedes
1.2 Születési helye: Los Santos
1.3 Születési ideje: 2000.06.24
1.4 Bejelentett lakcíme: -
1.5 Személyi igazolvány száma: -
1.6 Telefonszáma: +38-76-871-5102
1.7 Ön büntetett előéletű? NEM
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
- Van tapasztalatom,szeretném segiteni a várost,Tetszik a NAV hatásköre2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
- Adó- és járulékbeszedés, vámkezelés és vámellenőrzés, pénzügyi ellenőrzés, adócsalás és feketegazdaság elleni fellépés, jövedéki ellenőrzés, büntetőeljárások lefolytatása pénzügyi bűncselekményeknél, adózók tájékoztatása és ügyfélszolgálat.2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
- A motozás mélyrehatóbb és intimebb jellegű eljárás, míg a ruházat átvizsgálása inkább külső, felszíni ellenőrzés.2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
- A pénzügyőr feladata a jogszabályok betartatása a vám-, jövedéki- és adóügyekben, valamint a csempészet, adócsalás és illegális kereskedelem felderítése és megakadályozása.
2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!
-Költségvetési csalást követ el.ll. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre, tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!
1.1.1 Hogy hívnak?
- Zsombor1.2 Hány éves vagy?
- 161.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
- Nagyon rég óta
2. UCP ADATOK2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
- 31602.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
- 80812.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
-
)elirás,majd frakcióba szerettem volna csatlakozni de nem sikerült)2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
-
(Sajnos eléggé sok felhalmozódott mivel régóta játszom,de igazából már stilust váltottam szóval nem fordul ilyen elő többé)2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
- OMSZ,Rendőrség (OMSZ frakit elvették,PD pedig nem sikerült a vizsga)3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
- IGEN3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
- Igen,többet is3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
- Tapasztalat,Tetszik a fraki,imádok rendvédelmi frakcióban dolgozni.
4. EGYÉB ADATOK4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
- Igen4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
- -
lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA
Hector Cespedes
KELTEZÉS HELYE, IDEJE
HELY, 2025.06.25