Hayden Wilson jelentkezési formanyomtatványa az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatósághoz.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2026. 04. 01.
1
0

Mindenkit meg kérnék hogy figyeljen a helyesírásra, illetve a minta szerint töltsük ki.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Hayden Wilson
Születési helye, ideje: Los Santos, 1989.03.20
Bejelentett lakcíme: Los Santos st.23 4.ajtó
Legmagasabb iskolai végzettsége: Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
Megszerzett szakmák, képzettségek: Informatika , Angol nyelv vizsga
Nyelvismeret: Angol , német
Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez?
Mivel szeretnék egy összetartó csapathoz tartozni és idővel tanítani mivel van tűzoltói tapasztalatom és azt szívesen tovább szeretném adni.

Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Elsőnek áramtalanítás majd a tűzoltó értesítése a 112-es segélyhívó számon , felderíteni a tűz keletkezési helyét és egy ABC porraloltóval megkezdeni az azonnali oltást.

Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt)
Nos mivel egy rá szorúlt egy tárgy vagy esetleg a rázuhant objektum amitől megsérült azonnali segítséget kérek a Sepura tipusú rádiómon és megkezdem a mentését mivel senkit sem hagyunk hátra a tűzben.

Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor?
Kiérkezéskor a kár felderítése majd a kárhely parancsnok utasítására mentőt , rendőr riasztunk sérült esetén rendőr mindenképpen. Miután a felderítés végetért bent ragadt személyek után vagy házi állatok után akkor megkezdődik a beavatkozás az 1-es fecskendőröl egy gyorsbeavatkozó majd egy táplálást szerelve.
Számára mit jelent a Csapatmunka?
Számomra a csapat munka az eléggé fontos mivel egy tűzoltó az nem tűzoltó és ebben a munka körben amelyben életeket mentünk fontos , hogy egységben legyen az erő mint eggyenruhás bajtársainkkal mint a lakosságal szemben.

- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)
Sziasztok! Karcsi vagyok 18 éves. Jelenleg GTA 5 és egyéb játékok fejlesztésével foglalkozom szabad időmben modellezek és textúrázok. Régebben amikor ilyen 16-17 éves voltam akkor játszottam sokat az MTA-val főleg see mta-n tűzoltóskodtam. A hobbim az airsoftozás amerikai haditengerészeti oldalon illetve számítógép építés. Szabad időmben vagy rp-zek vagy dolgozok vagy pedig CS2-zök.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
298 de régebben játszottam utoljára 2024-ben léptem fel és szeretném a perceimet dúsítani a tűzoltóságon bellül.
UCP Előzményről kép: (imgur)

Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Mivel szeretnék tanúlni tőletek tapasztalatot mint RP-ben. Sokat hozzá tudnék tenni a frakcióhoz rp tudással és színesítéssel.
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Itt a szerveren még nem. De amúgy voltam tűzoltó sok helyen.
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt: 2026.04.01
Aláírás: Hayden Wilson

Tisztelt Jelentkező
Ezúton értesítjük, hogy a be nyújtott jelentkezés lapját,Országos Katasztrófavédelem Főigazgatósága megkapta és feldolgozás alá helyezte.Értesítjük, hogy jelentkezési lapját az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

ELFOGADTA

Vedd fel velem a kapcsolatot.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.