Nemzeti Adó és Vámhivatal
Rövid bemutatkozás:
Sziasztok, én Bence vagyok, vagy ahogyan a szerveren megismerhettetek Justin. Jelenleg 18 éves vagyok, idén töltöm be majd a 19-et. Jelenleg gimnazista vagyok itt Fehérváron, utolsó évemet járom, így idén fogok leérettségizni. Már nagyon sok elképzelés van magam előtt, ilyen például a légiutas kísérő, alapvetően egyetemen a vendéglátás és turizmus szak, de sok más is érdekel, mint például a social media és a rendezvényszervezés. Jelenleg diákként elég sok munkahelyen megfordultam, mint a mávnál és foci stadionban is. Hobbi szinten kosarazok már, nagyon sokat járok el bulikba ismerősökkel, mivel nekem ez is kikapcsolódás.
Sziasztok, én Bence vagyok, vagy ahogyan a szerveren megismerhettetek Justin. Jelenleg 18 éves vagyok, idén töltöm be majd a 19-et. Jelenleg gimnazista vagyok itt Fehérváron, utolsó évemet járom, így idén fogok leérettségizni. Már nagyon sok elképzelés van magam előtt, ilyen például a légiutas kísérő, alapvetően egyetemen a vendéglátás és turizmus szak, de sok más is érdekel, mint például a social media és a rendezvényszervezés. Jelenleg diákként elég sok munkahelyen megfordultam, mint a mávnál és foci stadionban is. Hobbi szinten kosarazok már, nagyon sokat járok el bulikba ismerősökkel, mivel nekem ez is kikapcsolódás.
Karakterem története:
Hailey Brooks 25 évesen érkezett DawnCity városába az Egyesült Államokból, maga mögött hagyva a megszokott környezetet és egy új élet reményében kezdve mindent elölről. Gyermekkorát fegyelem, céltudatosság és erős igazságérzet jellemezte. Már fiatalon vonzotta az egyenruha világa, az a közeg, ahol a döntéseknek súlya van, és ahol a rend fenntartása nem választás, hanem kötelesség. Az évek során megtanulta, hogy a higgadtság és a gyors helyzetfelismerés sokszor fontosabb, mint az erő. Mindig is olyan ember volt, aki nyomás alatt teljesít igazán jól, és aki képes tiszta fejjel gondolkodni akkor is, amikor körülötte káosz uralkodik. Ezek a tulajdonságai később meghatározó szerepet játszottak a pályafutásában.
Amikor DawnCity-be költözött, nem tartott sokáig, míg megtalálta a helyét. Csatlakozott a Terrorelhárítási Központhoz (TEK), ahol hamar kitűnt fegyelmezettségével, precizitásával és terhelhetőségével. Nem az a típus, aki hangosan érvényesíti magát, a munkája beszél helyette. Kollégái megbízható, nyugodt és határozott személynek ismerik, akire kritikus helyzetekben is lehet számítani. Jelenleg Zászlós rangban szolgál a TEK kötelékében. Feladatait mindig szabálykövetően, ugyanakkor határozott fellépéssel látja el. Hisz abban, hogy a rend fenntartása felelősség, nem pedig hatalom. Számára ez a hivatás nem munka, hanem küldetés. Hailey célja, hogy DawnCity egy biztonságosabb várossá váljon, ahol az emberek nyugodtan élhetik mindennapjaikat, és ahol a törvény nemcsak papíron létezik, hanem a gyakorlatban is érvényesül.
Hailey Brooks 25 évesen érkezett DawnCity városába az Egyesült Államokból, maga mögött hagyva a megszokott környezetet és egy új élet reményében kezdve mindent elölről. Gyermekkorát fegyelem, céltudatosság és erős igazságérzet jellemezte. Már fiatalon vonzotta az egyenruha világa, az a közeg, ahol a döntéseknek súlya van, és ahol a rend fenntartása nem választás, hanem kötelesség. Az évek során megtanulta, hogy a higgadtság és a gyors helyzetfelismerés sokszor fontosabb, mint az erő. Mindig is olyan ember volt, aki nyomás alatt teljesít igazán jól, és aki képes tiszta fejjel gondolkodni akkor is, amikor körülötte káosz uralkodik. Ezek a tulajdonságai később meghatározó szerepet játszottak a pályafutásában.
Amikor DawnCity-be költözött, nem tartott sokáig, míg megtalálta a helyét. Csatlakozott a Terrorelhárítási Központhoz (TEK), ahol hamar kitűnt fegyelmezettségével, precizitásával és terhelhetőségével. Nem az a típus, aki hangosan érvényesíti magát, a munkája beszél helyette. Kollégái megbízható, nyugodt és határozott személynek ismerik, akire kritikus helyzetekben is lehet számítani. Jelenleg Zászlós rangban szolgál a TEK kötelékében. Feladatait mindig szabálykövetően, ugyanakkor határozott fellépéssel látja el. Hisz abban, hogy a rend fenntartása felelősség, nem pedig hatalom. Számára ez a hivatás nem munka, hanem küldetés. Hailey célja, hogy DawnCity egy biztonságosabb várossá váljon, ahol az emberek nyugodtan élhetik mindennapjaikat, és ahol a törvény nemcsak papíron létezik, hanem a gyakorlatban is érvényesül.
IC terveim:
- Aktív razziák illegális kereskedelem ellen
- Rendszeres jármű és rakomány ellenőrzések, illetve határellenőrzések
- Cégellenőrzések és bejelentések, könyvelések vizsgálata
- Szoros együttműködés a társszervekkel
- Lefoglalások, bírságolások, nyomozások
- Gazdasági RP erősítése a szerveren
- Aktív razziák illegális kereskedelem ellen
- Rendszeres jármű és rakomány ellenőrzések, illetve határellenőrzések
- Cégellenőrzések és bejelentések, könyvelések vizsgálata
- Szoros együttműködés a társszervekkel
- Lefoglalások, bírságolások, nyomozások
- Gazdasági RP erősítése a szerveren
Céljaim a frakcióval:
A célom egy valóban aktív NAV frakciót létrehozni, ahol a tagok nem csak szolgálatban vannak, hanem ténylegesen jelen is vannak a szerver életében. Szeretném, ha a NAV látható szereplője lenne a mindennapoknak, és folyamatosan új RP helyzeteket teremtene ellenőrzésekkel, intézkedésekkel és együttműködésekkel. Fontos számomra, hogy a frakció határozott, de közben korrekt és tiszteletteljes legyen a játékosok/illegális frakciók felé. Emellett törekszem arra, hogy a frakció jól szervezett, példamutató közösség legyen, ahol a tagok motiváltak és összetartanak. Hosszú távon pedig szeretném, ha a NAV érezhetően hatással lenne a szerver gazdasági életére, és színesítené a szerveren zajló RP-t.
A célom egy valóban aktív NAV frakciót létrehozni, ahol a tagok nem csak szolgálatban vannak, hanem ténylegesen jelen is vannak a szerver életében. Szeretném, ha a NAV látható szereplője lenne a mindennapoknak, és folyamatosan új RP helyzeteket teremtene ellenőrzésekkel, intézkedésekkel és együttműködésekkel. Fontos számomra, hogy a frakció határozott, de közben korrekt és tiszteletteljes legyen a játékosok/illegális frakciók felé. Emellett törekszem arra, hogy a frakció jól szervezett, példamutató közösség legyen, ahol a tagok motiváltak és összetartanak. Hosszú távon pedig szeretném, ha a NAV érezhetően hatással lenne a szerver gazdasági életére, és színesítené a szerveren zajló RP-t.
Frakció felépítése:
- Alapvető rendfokozatok a frakcióban:
[Tábornoki állomány]
16. Altábornagy
15. Vezérőrnagy
14. Dandártábornok
[Főtiszti állomány]
13. Ezredes
12. Alezredes
11. Őrnagy
[Tiszti állomány]
10. Százados
9. Főhadnagy
8. Hadnagy
[Tiszthelyettesi állomány]
7. Főtörzszászlós
6. Törzszászlós
5. Zászlós
4. Főtörzsőrmester
3. Törzsőrmester
2. Őrmester
1. Tanuló
- Alosztályok:
[Vám és Határforgalmi Alosztály]
Feladata: Járművek, szállítmányok, rakományok ellenőrzése, illegális áruk kiszűrése.
Alosztályon belüli rendfokozatok:
8. Vám Igazgató
7. Vám Igazgatóhelyettes
6. Vám Osztályvezető
5. Hátárforgalmi Egységvezető
4. Ellenőrzési Csoportvezető
3. Járőrparancsnok
2. Senior Vámellenőr
1. Vámellenőr
[Adóellenőrzési Alosztály]
Feladata: Cégek, vállalkozások, pénzügyi vizsgálatok.
10. Adóügyi Igazgató
9. Adóügyi Igazgatóhelyettes
8. Végrehajtási Vezető
7. Adóügyi Osztályvezető
6. Gazdasági Vizsgálati Vezető
5. Vizsgálati Egységvezető
3. Vizsgálati Referens
2. Senior Adóellenőr
1. Adóellenőr
[Bűnügyi és Nyomozó Alosztály]
Feladata: Csempészet, pénzmosás, költségvetési csalás felderítése.
10. Bűnügyi Igazgató
9. Bűnügyi Igazgatóhelyettes
8. Bűnügyi Vezető
7. Nyomozó Osztályvezető
6. Felderítési Vezető
5. Bűnügyi Egységvezető
4. Nyomozócsoport Vezető
3. Megfigyelési Csoportvezető
2. Senior Nyomozó
1. Nyomozó
[MERKUR Bevetési Alosztály]
Feladata: Razziák, veszélyes helyszínek biztosítása.
10. Bevetési Igazgató
9. Bevetési Igazgatóhelyettes
8. Taktikai Vezető
7. Bevetési Osztályvezető
6. Műveleti Vezető
5. Bevetési Egységvezető
4. Bevetési Csoportvezető
3. Rajparancsnok
2. Senior Operátor
1. Bevetési Operátor
[Oktatási és Kiképzési Alosztály]
Feladata: Akadémia, képzések, vizsgáztatás.
10. Oktatási Igazgató
9. Oktatási Igazgatóhelyettes
8. Akadémiai Vezető
7. Oktatási Osztályvezető
6. Képzési Vezető
5. Oktatási Egységvezető
4. Képzési Csoportvezető
3. Oktató
2. Senior Kiképző
1. Kiképző
Minden alosztályban a külön rangok nem F3-as rangok, hanem RP-n belüli szintek / megnevezések. Alapvetően aki nincsen a MERKUR alosztályban nem vehet részt nagyobb volumenű akciókon, ezzel azt is elérve, hogy a NAV elkülönüljön kicsit élethűbb legyen a frakció.
- Alapvető rendfokozatok a frakcióban:
[Tábornoki állomány]
16. Altábornagy
15. Vezérőrnagy
14. Dandártábornok
[Főtiszti állomány]
13. Ezredes
12. Alezredes
11. Őrnagy
[Tiszti állomány]
10. Százados
9. Főhadnagy
8. Hadnagy
[Tiszthelyettesi állomány]
7. Főtörzszászlós
6. Törzszászlós
5. Zászlós
4. Főtörzsőrmester
3. Törzsőrmester
2. Őrmester
1. Tanuló
- Alosztályok:
[Vám és Határforgalmi Alosztály]
Feladata: Járművek, szállítmányok, rakományok ellenőrzése, illegális áruk kiszűrése.
8. Vám Igazgató
7. Vám Igazgatóhelyettes
6. Vám Osztályvezető
5. Hátárforgalmi Egységvezető
3. Járőrparancsnok
2. Senior Vámellenőr
1. Vámellenőr
[Adóellenőrzési Alosztály]
Feladata: Cégek, vállalkozások, pénzügyi vizsgálatok.
10. Adóügyi Igazgató
9. Adóügyi Igazgatóhelyettes
8. Végrehajtási Vezető
7. Adóügyi Osztályvezető
6. Gazdasági Vizsgálati Vezető
5. Vizsgálati Egységvezető
3. Vizsgálati Referens
2. Senior Adóellenőr
1. Adóellenőr
[Bűnügyi és Nyomozó Alosztály]
Feladata: Csempészet, pénzmosás, költségvetési csalás felderítése.
10. Bűnügyi Igazgató
9. Bűnügyi Igazgatóhelyettes
8. Bűnügyi Vezető
7. Nyomozó Osztályvezető
6. Felderítési Vezető
5. Bűnügyi Egységvezető
4. Nyomozócsoport Vezető
3. Megfigyelési Csoportvezető
2. Senior Nyomozó
1. Nyomozó
[MERKUR Bevetési Alosztály]
Feladata: Razziák, veszélyes helyszínek biztosítása.
10. Bevetési Igazgató
9. Bevetési Igazgatóhelyettes
8. Taktikai Vezető
7. Bevetési Osztályvezető
6. Műveleti Vezető
5. Bevetési Egységvezető
4. Bevetési Csoportvezető
3. Rajparancsnok
2. Senior Operátor
1. Bevetési Operátor
[Oktatási és Kiképzési Alosztály]
Feladata: Akadémia, képzések, vizsgáztatás.
10. Oktatási Igazgató
9. Oktatási Igazgatóhelyettes
8. Akadémiai Vezető
7. Oktatási Osztályvezető
6. Képzési Vezető
5. Oktatási Egységvezető
4. Képzési Csoportvezető
3. Oktató
2. Senior Kiképző
1. Kiképző
Minden alosztályban a külön rangok nem F3-as rangok, hanem RP-n belüli szintek / megnevezések. Alapvetően aki nincsen a MERKUR alosztályban nem vehet részt nagyobb volumenű akciókon, ezzel azt is elérve, hogy a NAV elkülönüljön kicsit élethűbb legyen a frakció.
Frakció mappolás illetve skinek:
Jelenleg nem tudom pontosan milyen skinek maradtak bent, de amennyiben ezek megfelelőek akkor nem szeretnék rajtuk változtatni. Mappoláson belül sem szeretnék nagyon belenyúlni, hiszen a jelenlegit megfelelőnek érezném a frakció számára.
Jelenleg nem tudom pontosan milyen skinek maradtak bent, de amennyiben ezek megfelelőek akkor nem szeretnék rajtuk változtatni. Mappoláson belül sem szeretnék nagyon belenyúlni, hiszen a jelenlegit megfelelőnek érezném a frakció számára.
Miért engem illetve miért ne engem válasszatok?
Kezdeném azzal, hogy miért engem: Úgy gondolom, hogy azért lennék megfelelő választás a NAV frakció vezetésére, mert komolyan veszem az RP-t és a szerveren betöltött szerepemet is. Adminisztrátorként pontosan ismerem a szabályokat, a rendszer működését és azt is, hogy milyen felelősséggel jár egy frakció irányítása. Tudom, hogyan kell következetesen, mégis korrekt módon kezelni a helyzeteket és a játékosokat. Jó szervezőkészséggel rendelkezem, átlátom a rendszereket, és képes vagyok hosszú távon gondolkodni. Fontos számomra az aktivitás, a rend és az, hogy a frakció ne csak létezzen, hanem valóban jelen legyen a szerver életében. Emellett törekszem arra is, hogy egy összetartó, motivált közösséget építsek a frakción belül.
Miért ne engem válasszatok: Maximalista vagyok, és magas elvárásokat támasztok magammal és a tagokkal szemben is, ami néha szigorúnak tűnhet. Nem tudom elnézni a komolytalan vagy link hozzáállást, ami nem mindenkinek komfortos.
Kezdeném azzal, hogy miért engem: Úgy gondolom, hogy azért lennék megfelelő választás a NAV frakció vezetésére, mert komolyan veszem az RP-t és a szerveren betöltött szerepemet is. Adminisztrátorként pontosan ismerem a szabályokat, a rendszer működését és azt is, hogy milyen felelősséggel jár egy frakció irányítása. Tudom, hogyan kell következetesen, mégis korrekt módon kezelni a helyzeteket és a játékosokat. Jó szervezőkészséggel rendelkezem, átlátom a rendszereket, és képes vagyok hosszú távon gondolkodni. Fontos számomra az aktivitás, a rend és az, hogy a frakció ne csak létezzen, hanem valóban jelen legyen a szerver életében. Emellett törekszem arra is, hogy egy összetartó, motivált közösséget építsek a frakción belül.
Miért ne engem válasszatok: Maximalista vagyok, és magas elvárásokat támasztok magammal és a tagokkal szemben is, ami néha szigorúnak tűnhet. Nem tudom elnézni a komolytalan vagy link hozzáállást, ami nem mindenkinek komfortos.
Referencia:
Referencia képpen én jelenleg elért dolgaimat tudom felhozni amik az alábbiak:
Más szerveren mint illegál és rendvédelmi frakcióban leaderi pozíció.
Amióta RP-zek rengeteg frakciót megjártam már így nem újdonság nekem ez a feladat.
Referencia képpen én jelenleg elért dolgaimat tudom felhozni amik az alábbiak:
Más szerveren mint illegál és rendvédelmi frakcióban leaderi pozíció.
Amióta RP-zek rengeteg frakciót megjártam már így nem újdonság nekem ez a feladat.
Megjegyzés:
Megkérnék mindenkit, hogy mielőtt a topic alá írna olvassa végig, amennyiben van valami kivetni való vagy meglátás, akkor normálisan megfogalmazva meghallgatom mindenkinek a véleményét és kritikáját is.
Megkérnék mindenkit, hogy mielőtt a topic alá írna olvassa végig, amennyiben van valami kivetni való vagy meglátás, akkor normálisan megfogalmazva meghallgatom mindenkinek a véleményét és kritikáját is.
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)
.png)