Guillaume Le Sueur- Luigi

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tokaska

Újonc
2025. 03. 17.
70
56
LS karakter
Gunnar Davenport
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Guillaume Le Sueur
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Luigi
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Érme két oldalának elhanyagolása, részre hajló ügyintézés.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Az emlitett panaszra amit tett rám egy adott játékos, kerek 4 órát ha élt esélyem se volt megszólalni. Előbb megkéne várni a másik játékostól a bizonyitékokat és utánna a PK-t zárni véleményem szerint.
Megjegyzés:

https://forum.dawn-game.com/index.php?threads/rannveig-tokidottir-guillaume-le-sueur-luigi.4460/

• Kedvelés
Reactions: luigi
Szia.

A videón teljesen kivehető hogy mit csinálsz, kokain szívás animja közben lefallozol ezzel skippelve az animációt.
Az összegyűjtött bizonyítékok alapján meg úgy gondoltam hogy nem szükséges megvárjam a válaszod mivel egyértelmű a szabálysértés.

A személyhez aki a panaszt nyitotta semmi közöm sincsen, nem tudom miből gondolod hogy részre hajló lenne.

Nincs több hozzáfűzni valóm, várom a bíráló adminisztrátor válaszát.

Utoljára szerkesztve:
Az érmének két oldala van, a kokain animációja már régen lejárt amikor én falloztam, egy tangó közben.

• Kedvelés
Reactions: luigi
Hali a panaszt én fogom bírálni, @tokaska dobd át ha van valami bizid arról hogy nem történt semmi ilyen dolog.

• Kedvelés
Reactions: Zugan
Csao sajnos nekem nem készült ilyen minőségi felvételem, viszont a logom alapján lehet látni, hogy csak rá 20-30 seccel vettem elő a fegyvert, illetve történt rádiózás közben, ami közben megint csak nem tudok mozogni.

Megkaptam a bizonyítékokat, így azok alapján tudok egy reális döntést hozni.

Luigi, a videó láttán döntött, amin tényleg azt mutatja hogy falloztál, ezt a videót én is megnéztem többször is, ahogy Luigi is mondta a kapott bizonyítékból adódóan egyértelmű a döntés meghozni, amit meg is értek. Szerintem maradjunk annyiba hogy még így is jobban jártál mint hogy egy nagyobb kitiltást kaptál volna, Luigi neked viszont annyit tudok mondani, legközelebb várd meg amíg válaszol az adott fél, hiába vannak egyértelmű bizonyítékok, ilyen panaszkönyveket eltudod ezzel kerülni.

Utoljára szerkesztve:
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.