Panasztevő InGame neve:
► Giulia Graves ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Sasa ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen ügyintézés, bírálat. IC többszerves üldözés folyamán, az elkövető Tesla-val menekülve GNI-ben egy éles bal kanyarban kicsúszott. IC belerongyoltam mivel az én autóm (fehér Alfa Giulia) szintén szúszott. Ez után bedobozoltuk a játékost, 3 fegyver lett rátartva több szögből, akik kiugrottak az autóból, majd rátartott fegyverre kezdtek el azonnal lőni. Erre NAV-os társszerv admint hívott, mivel úgy érezte, hogy ez erősen PG volt, ezt jelezve halottan OOC chatben is. Az admin ügy OOC chatről Discordra terelődött kb 10 játékossal. Az érvelés amellett kezdődött, hogy miért volt PG, miért nem volt PG. Az illegál frakciós felek azt ecsetelték, hogy ők nagykaliberrel a kézben szálltak ki, mind eközben IC vezetett egy egész M4-el a kezében, majd idézem: "Csak az után lőttünk, hogy a PD lőtt volna...". Számomra itt dőlt el az ügy, hogy bizonyítékkal, és ilyen leírással egy ügyet nem lehet rövidre zárni. Továbbá az illegális frakciós felek azzal próbálták a saját helyzetüket menteni, hogy számomra, (aki a fehér Alfa Giuliát vezette) "látnom kellett volna hogy ők megcsúsznak, és a 200 méterrel mögöttem levő navos miért tudta kikerülni őket?.." Először is, számomra az abszolút IC ügy, hogy egy folyamatos RP alatt, legyen üldözés, vagy más, fognak IC hibákat csinálni a karakterek, mint pl. a jelenlegi eset. Másodjára azzal érveltek, hogy "Biztos direkt jött belénk, hogy lefulladjon az autó, hogy ne tudjunk menekülni, ez látható is a videón", a gondolataim átjárják a videó szellemét, személy szerint én csak kocsikázni akartam volna mögöttük tovább bízva abban, hogy úgy is hibáznak. Miután keresztbeálltak ez egyértelművé vált, hogy be kell dobozolni, majd kikénszeríteni.
Végszónak az egész ügynek úgy lett vége, hogy "RP semmis" viszont ezt nem éreztem egy jogteljes bírálatnak. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► Miután többször is mondták, hogy a PD lőtt először, a videón is látszik, hogy a hátsó ülésről kiszálló tag lő először. Tegyem hozzá, fegyver nélkül szállt ki a sofőr amit utólag vett elő a chat log-ból is látszik. ◄
.png)