Gideon Trace - Kruki Mako [FunFact]

• Thread starter Thread starter rey
  • Start date Start date
  • Válaszok 9
  • Látta 140
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

rey

747
2024. 08. 02.
267
173
LS karakter
gideon trace
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Gideon Trace
Panaszra tett személy InGame neve:
Kruki Mako
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
elképesztően unalmas már. lelépett a csavó, mire odakerült volna, hogy elintézzük.

• Kedvelés
Reactions: Coryhello
Sziasztok! A Panaszt én fogom bírálni, 24 órája van a panaszolt félnek válaszolni, illetőleg ha rendelkezik mentő bizonyítékkal azt át szolgáltatni!

sziasztok, egyedül jöttem ki szoval ja le tartottal ez igaz. Viszont se lezer se semmid nem volt. Én a karakterem lattam szembe ezert volt az hogy mikor jottem ki rad fordultam. De amugy meg még az intibe volt 3csapat tarsam akik ugyan ugy jottek ki szoval eselytelen lett volna neked el menekulni.

egy videót nézünk? Hol jött ki rajtad kívül akárki?

akkor meg mi a kérdés?
de nem erted? ha siekrul is engem el kapni. Akkor oly mind1 meg rajtam kivul harom ellenfeled van. esélytelen lett volna a túl élés számodra.Amúgy meg ha már le tartasz legalabb hasznalj lézert.

ha siekrul is engem el kapni. Akkor oly mind1 meg rajtam kivul harom ellenfeled van
egyedül jöttél ki, és pont. Kurvára mindegy, hogy mennyien vannak bent, nem jött ki senki csak Te. Ez a lényeg.

Amúgy meg ha már le tartasz legalabb hasznalj lézert.
majd én tudom mit használok, nem 200méterről tartottalak, hogy ne lásd. Az arcodba álltam végig, és te mégis pofánlőttél.

egyedül jöttél ki, és pont. Kurvára mindegy, hogy mennyien vannak bent, nem jött ki senki csak Te. Ez a lényeg.

majd én tudom mit használok, nem 200méterről tartottalak, hogy ne lásd. Az arcodba álltam végig, és te mégis pofánlőttél.
egyedül jöttem ki igaz. Viszont ha latjak hogy nem megyek vissza és nem radiozok. Akkor abban a pillanatban meg indulnak ki mivel tudjak hogy bajom van. érted? nem sikerült volna neked engem el kapni mivel megöltek volna.

• Haha
Reactions: rey
tilos a tripla, dupla hozzászólás.

ha látom a lézert nem kezdek el túrni. Mivel látom hogy tartva vagyok. Itt te is hibás vagy. nem olyan nehéz be irni a /toglaser 1 parancsot.

• Haha
Reactions: rey
jó hogy nem én leszek a hibás, mert nem lézerrel tartottalak, hanem nélküle xd
A pillanatnyi helyzetről van szó, nem arról, hogy mi lett volna HA, itt, ebben az esetben PGztél, mivel rég tartottalak, és te lelőttél. Nem csak a lézert kell figyelni, te jössz ki, te felelősséged körülnézni, és bizonyosodni, hogy lőhetsz-e, vagy sem. Rosszul döntöttél, ez van.

Sziasztok! Megjöttem a bírálattal!

Nos, elsősorban engedjétek meg hogy elmondjam hogy bár nem telt el a 24 óra, viszont nem látom a szándékot hogy bármilyen bizonyíték lenne ez ügyben a tudomásomra adva!

Elsősorban kitérnék Gideon Trace-re:
Mint a felvételen is látszik és a panaszkönyvben is leírtad egymagad voltál a helyszínen amikor Kruki Mako - kiérkezett magát a spawnpointot letartottad ((CP)) ami jelen sziutációban nem korrekt szerintem. Hisz mint látszik a felvételen Kruki Mako - már fegyverrel a kezében érkezett ki, nem akkor vette elő amikor kiérkezett.

Most szólnék pár szót Kruki Mako-ról:

Nos, a felvételen mint ahogy fentebb is említettem fegyverrel a kezedben érkeztél ki, magát a sziutációt nem teljesen tudom de valószínűsítem hogy nem egy egyszerű üldözésből menekültetek be ekkora fegyver arzenállal. Az hogy a társaid bent vártak nem teljesen releváns hisz elég abszúrd hogy egymagad szaladsz ki, attól eltekintve hogy maga a behatolás megtörtént valamennyi rendvédelmi számmal. Magát azt hogy mennyi időt vártatok bent az esetleges behatolás után nem tudom, hisz ezzel kapcsolatban nem kaptam információt, egyik részről sem!

Összességében:
A felvétel alapján más társa nem érkezett ki abban a pillanatban amikor Kruki Mako - is kiérkezett, ami egy ilyen jellegű sziutációban szinte - szinte öngyilkosság is lehetne, DE mivel tudatmódosító szer hatása alatt állhatott a karaktere ((Rampage)) illetőleg mint említettem fegyverrel a kezében érkezett már ki, és az adott akció sűrűjében volt, nem gondolnám hogy az lenne bárki első gondolata hogy megadja magát jelen RP szálban! Ennek értelmében a játékos nem hibázott, a panaszkönyvet minden további szankció nélkül zárom!

• Kedvelés
Reactions: Croxy és Hoobu
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.