Ghost

• Thread starter Thread starter D1eg0
  • Start date Start date
  • Válaszok 5
  • Látta 198
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

D1eg0

Újonc
2025. 05. 21.
32
14
LS karakter
Lavrentis Karahaliakis
LV Karakter
Tyler S Venturas
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Connor Lucas
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Ghost
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Amint kijött az illegál egyből kiírta az RP stoppot + rengeteg feltett kérdésre nem is válaszolt. Elég lassan ment az OOC chat szóval nem értem hogy miért kell ignorálni.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

---

Csá! Akkor stoppoltam le az RP-t, amint bebizonyosodott, hogy van klipp az esteről, emellett Főadmin engededélyét is kértem annak érdekében, hogy ne legyen gond azzal kapcsolatba, hogy olyan ügyet intézek, amihez közöm van. Nem láttam, hogy mikor jönnek ki vagy épp mit csinálnak, hisz a halálom után azonnal elhagytam a helyszínt és vártam a megerősítéseket több oldalról.

Az, hogy ignoráltam volna bárkit is, nem tartom valószínűnek... Többször kérdeztem vissza, hogy "Tessék" stb stb...
Szankció osztásra sem került sor, csupán az adott egység tudtára lett adva az, hogy ezt a mutatványt, hogy már ott várnak minket gyár előtt, hanyagoljuk.

• Wow
  • Kedvelés
Reactions: Droxyka és Vajdaa
Csáó! Miért nem lehetett egyből reportot írni a klipp készítőjének és nem várni vele? Láttam hogy leírtad de mikor feltettem a kérdésem nem kaptam rá választ. És ez sajnos vagy kétszer is megtörtént. Mivel ottvolt a lehetőség hogy erre egyből reportot nyissanak és megvárják az admint. De ez egyáltalán nem jutott eszükbe.

Csáó! Miért nem lehetett egyből reportot írni a klipp készítőjének és nem várni vele? Láttam hogy leírtad de mikor feltettem a kérdésem nem kaptam rá választ. És ez sajnos vagy kétszer is megtörtént. Mivel ottvolt a lehetőség hogy erre egyből reportot nyissanak és megvárják az admint. De ez egyáltalán nem jutott eszükbe.
Bármilyen kérdésre válaszolok neked szívesen! Az, hogy ez a helyszínen nem történt meg mert több helyre figyeltem ez valóban az én hibám, ezért az összes jelenlévő embertől az elnézését kérem... Próbáltam a lehető legtöbb kérdésre választ adni, ami lényeges az ügy előremeneteléhez.

Ugyanakkor tisztelettel mondom, hogy a report írás számodra is elérhető lett volna, hogy ott átbeszéljük az ügyet a PK helyett, de természetesen itt is nyitott vagyok bárminemű kommunikációra.

Az itt feltett kérdésedre a válasz pedig: Én magam sem tudom azt neked megmondani, hogy az említett klippet mért akkor kaptuk, előtte az is kétséges volt, hogy megvan-e neki egyáltalán. Úgy gondolom, hogy erről én nem tehetek, de javíts ki ha te máshogyan látod.

Sziasztok én mondtam neki, hogy RP-stopoljon ha van bizonyítéka, lett is el küldte nekem tisztán látszódott ahogyan a gyárhoz fordul be az egység.

Ghost kicsit jobban figyelj majd oda ha kérdeznek OOC chaten.

Panasz jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.