Gaudenzio Spadaccini -> Csuhy

• Thread starter Thread starter Vajdaa
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 138
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Vajdaa

Újonc
2025. 07. 09.
37
50
Albania, Tirana
LS karakter
Aimar Santolaria
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Gaudenzio Spadaccini
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Csuhy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
jogtalan adminjail, érme két oldala elhanyagolása
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/N25EnFZ0
Megjegyzés:

Felszedtem az animban lévő "vádlottat" egy vitaminos injekcioval mert összekevertem az adrenalinnal és ez miatt admint hivott, A srác rpt tagadott ami minden számításom szerint 1 hónap ban. Én megkaptam a 60p admin jailem és utána rp folyt lett, ami nem annyira igazságos. Azt kaptam reportba válaszként hogy ez olyan mintha visszaugrottunk volna az időben amikor még animban volt.
[2025-07-31 20:40:11] [Output] : [20:40] Admin 2 Csuhy: (( Akkor Rp tagadás lesz a vád részedre ))
[2025-07-31 20:40:15] [Output] : [20:40] Nikos Pepellis: (( oksa ))

Utoljára szerkesztve:
Szia. Ahogy azt a reportban is kifejtettem, az aktuális rp a te nonrp-s felszedésed végett szakadt meg, utána pedig az elszenvedett fél, ragaszkodott az admin ügy lezárásához, de mivel rengeteg dolgunk volt így később értem csak oda az ügyhöz, és addig nem akarta folytatni az érintett személy az rp-t.
Az ügyet kivizsgálva, kiderült, hogy te szabálysértést követtél el, hiszen nem rp-zted le az ellátását.
Ezután te megkaptad a Jail-t, majd ezt követően az érintett személy nem szerette volna folytatni az RP-t, arra hivatkozva, hogy " így is rengeteg idő ment el az admin üggyel". Ezután közöltem vele, ha most megtagadja az Rp-t abban az esetben a legkevesebb kiszabható büntetés 1 hónapos kitiltás.
Ezután gondolkozás nélkül folytatta az Rp-t, onnan ahol abba hagyta. Tehát vissza raktam animba, ezután a Rendőrség szanitéce végezte rajt az ellátást.
"
[2025-07-31 20:41:21] [Output] : Admin 2 Csuhy: (( Gaudenzio a te részedre egy 60-perc nonrp jail-t fogok adni. ))
[2025-07-31 20:41:24] [Output] : Admin 2 Csuhy: (( van ellenvetésed ?! ))
[2025-07-31 20:41:33] [Output] : Gaudenzio Spadaccini: (( Okés vállalom. ))
"

Nincs több hozzáfűzni valóm, várom a bíráló admin válaszát !

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: balimexx
Szia. Ahogy azt a reportban is kifejtettem, az aktuális rp a te nonrp-s felszedésed végett szakadt meg, utána pedig az elszenvedett fél, ragaszkodott az admin ügy lezárásához, de mivel rengeteg dolgunk volt így később értem csak oda az ügyhöz, és addig nem akarta folytatni az érintett személy az rp-t.
Az ügyet kivizsgálva, kiderült, hogy te szabálysértést követtél el, hiszen nem rp-zted le az ellátását.
Ezután te megkaptad a Jail-t, majd ezt követően az érintett személy nem szerette volna folytatni az RP-t, arra hivatkozva, hogy " így is rengeteg idő ment el az admin üggyel". Ezután közöltem vele, ha most megtagadja az Rp-t abban az esetben a legkevesebb kiszabható büntetés 1 hónapos kitiltás.
Ezután gondolkozás nélkül folytatta az Rp-t, onnan ahol abba hagyta. Tehát vissza raktam animba, ezután a Rendőrség szanitéce végezte rajt az ellátást.
"
[2025-07-31 20:41:21] [Output] : Admin 2 Csuhy: (( Gaudenzio a te részedre egy 60-perc nonrp jail-t fogok adni. ))
[2025-07-31 20:41:24] [Output] : Admin 2 Csuhy: (( van ellenvetésed ?! ))
[2025-07-31 20:41:33] [Output] : Gaudenzio Spadaccini: (( Okés vállalom. ))
"

Nincs több hozzáfűzni valóm, várom a bíráló admin válaszát !
A 60percet azért vállaltam mert még abban az álláspontban az volt hogy ő is megkapja a szankcióját, amint be lettem rakva rp folyt lett elrendelve.

• Kedvelés
Reactions: balimexx
Helló, megjöttem a bírálatommal!
Nem fogom sokáig ragozni itt a dolgokat, RP nem volt a felsegítésnél, egy lőtt sérülthöz pedig nem elég egy vitaminos/adrenalin injekció, mindegy az hogy plusz időt/hpt vagy bármit is ad, tehát a te jailed @Vajdaa jogos!

Végigolvasva a logot, arra a döntésre jutottam hogy az RP tagadás szankció jogosan lett volna kiosztva, nem értem miért nem került kiosztásra.
@Csuhy nem neked kell győzködnöd a játékost hogy márpedig igen is folytassa az RP szituáció, mert ha nem akkor ez meg az lesz. Nem egyszer utasította el a lehetőséget hogy folytassa az RP-t, nyilván amikor már úgyérzi "szarba" van akkor nyilván szeretné folytatni.
Jogosan lettél felkérdezve hogy mégis miért lett RP folytatás, az RP tagadás ban legyen kiosztva.

Érme két oldalának elhanyagolása nem történt meg mivel mind a két fél meglett hallgatva, szimplán meggondolatlanul volt kezelve az ügy egyes része, a panasz részben jogos az adminisztrátort szóbeli figyelmeztetésben részesítem!

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa és Csuhy
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.