- 2025. 03. 30.
- 87
- 95
- LS karakter
- Dashawn Javontez
- LV Karakter
- Maloon D Blackwell
TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
ÁTHELYEZÉSI KÉRELEM
OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 162. Mesélj magadról pár mondatban: Eriknek hínak, 16 éves lettem, a nap fele részében sulizok, nagyjából 4 órától szoktam fent lenni de akkor viszonylag sokat. Hobbi szinten szoktam motorozni, kosarazni. Fodrásznak tanultam tovább, mert érdekel a szakma és maga a foglalkozás. A maximális cél amit el szeretnék érni a tekben az minimum egy főtisztikari rang.3. Miért pont téged válasszunk?: Van tehetségem a rendvédelmi frakciókban, illetve eléggé nagy érdeklődést keltek a rendvédelmi frakciónk iránt. 4. Mióta játszol a szerveren?: Nyitás óta nagyjából egy nagy szünetem volt kb 1-2 hónapos. Viszont azóta megállás nélkül szinte ezt nyomom.4.1 Játszott perceid száma [KÉP]:
4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3-4 óra hétköznap, hétvégente 5-6 óra.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szerintem a TEK Az a rendvédelmi frakció, amiben a legtöbb RP Szituáció van, illetve a legtöbb izgalmas dolog, például ülkdözések. Meg egyébként is régebben voltam frakciótag, amikor Pelambre vezette a frakciót, és akkor is viszonylag tetszett ez a frakció.6. Miért szeretnél távozni a jelentlegi frakciódból?: Megbeszéltek alapján írom ide.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja a jelenlegin kívül? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): Rendőrség, Nav, Tek.7. Csatolj egy képet a névváltásaidról: Jelenleg nem tudok belépni az UCP-mre.
8. Csatolj egy képet az adminjaileidről: Jelenleg nem tudok belépni az UCP-mre.
9. Csatolj egy képet a banjaidról: Jelenleg nem tudok belépni az UCP-mre.
10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: Főbb feladata a terrorcselekmények megelőzése és felderítése, terrorcselekmények elhárítása, veszélyes bűnözők elkapása. Jogköre: Fegyverhasználat és kényszerítő eszközök alkalmazása, elfogás, előállítás veszélyes emberek ellen.SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Gael Rosales2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje: 1989.02.164. Nem: Férfi 5. Családi állapota: Egyedülálló.6. Személyigazolvany száma: D123-4567-8901ELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: Los Santos Idlewood 188. Telefonszáma: +38-76-929-61689. E-mail címe: [email protected]
JELENTLEGI MUNKAHELYE
MUNKAVISZONYA
1. Szervezet neve: Nemzeti Adó és Vámhivatal2. Betöltött pozíció: Hadnagy3. Munkaviszony kezdete: 2026.03.124. Áthelyezési kérelem benyújtásának indoklása:: Megbeszéltek alapján.5. Családi állapota: Egyedülálló.6. Kérjük csatolja a szervezet vezérkarának belegyező nyilatkozatát az áthelyezéshez:
ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos 2026.03.28
Aláírás : Gael Rosales
Aláírás : Gael Rosales
.png)