foxman adminisztrációs jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kelemen

Újonc
2025. 03. 30.
36
6
LS karakter
Victor Raze

dawn.png
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

✦ ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS ✦

✦ Neved / Életkorod / Account ID-d ✦
⭐ Kelemen Dániel / 15 éves / 6148 ⭐

✦ UCP előélet ✦
📎 Csatoltam a képet
Képernyőkép 2025-08-18 111444.png

✦ Bemutatkozás ✦
Dániel a becses nevem, 15 éves vagyok, Oroszlányon lakom. Sok időt töltök számítógépes játékokkal, főként DawnMTA-n, de más játékokkal, például Rainbow Six-szel is játszom. A sport számomra a box, már körülbelül egy éve foglalkozom vele, bár voltak kisebb kihagyások, amelyeket igyekszem bepótolni. Alapvetően nyitott és együttműködő embernek tartom magam, de ha valaki nem így viselkedik velem, néha én sem tudok mindig türelmes maradni. Figyelmes vagyok, könnyen beilleszkedem új közösségekbe, és csapatban jól tudok dolgozni. Szeretek segíteni másoknak, és fontos számomra, hogy a feladatokat felelősségteljesen végezzem el. Adminként már van tapasztalatom: dolgoztam National Life On-on, Green Life On-on, Fly-MTA-n és több kisebb szerveren is. Úgy érzem, a tapasztalatom segít abban, hogy jól kezeljem a különböző helyzeteket és konfliktusokat. Felelősségteljesen állok a feladataimhoz, és mindig törekszem a korrekt döntésekre.

✦ Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel? ✦
Körülbelül 1 éve játszom a DawnMTA-n, roleplayezni viszont már kb. 2-3 éve kezdtem.

✦ Voltál-e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve? ✦
Igen, több helyen is: National Life On, Green Life On, Fly-MTA és pár kisebb szerveren. Mindig Kelemen Dániel néven ismertek.

✦ Miért gondolod, hogy megfelelő vagy a csapatba? ✦
⭐ Van előző tapasztalatom.
⭐ Tudok higgadtan és felelősségteljesen dönteni.
⭐ Csapatban jól működöm, szeretek segíteni másoknak.
⭐ Figyelmes vagyok, és fontos számomra a fair játék.

✦ Szituációs kérdések ✦

1. Mit tennél, ha valaki PK-val fenyegetne?
    ➝ Megpróbálnám megbeszélni vele, elmondanám hol tud panaszt írni.
  2. Mit tennél, ha egy játékos OOC trágáran beszélne több játékossal is?
    ➝ Meghallgatnám mindkét felet, bizonyítékokat kérnék, és ez alapján hoznék döntést.
  3. Mit tennél, ha 5 játékos elő-RP nélkül próbálna elrabolni valakit?
    ➝ Meghallgatnám az összes felet. Ha nincs bizonyítható elő-RP, szankcionálnám őket.
  4. Mit tennél, ha egy játékos folyamatosan provokálna téged?
    ➝ Ha poénból csinálja, poénra venném. Ha személyesre fordul, megbeszélném vele, szükség esetén nagyobb adminhoz fordulnék.

✦ Mit tennél a szerver közösségért mint admin? ✦
Segíteném a játékosokat abban, hogy akadálymentesen és élvezetesen játszhassanak, mindig betartva a szabályzatot. 💡

✦ Te szerinted mi egy admin feladata? ✦
Az admin feladata a zökkenőmentes játékmenet biztosítása, a szabályok betartatása és a közösség támogatása. 🛡️

✦ Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet ✦
Szerintem az egyik legfontosabb hely a kórház. 🏥 Ha nincsenek "mentősök" akik ellássák a sérülésedet az RP-is nehezebben menne

✦ Jelentkezést készítette: Kelemen Dániel ✦

Utoljára szerkesztve:
Szia, a lapod ELFOGADÁSRA került!
Gratulálunk!
Keress fel egy Főadmin / Szuperadmint privát üzenetben itt fórumon.

• Kedvelés
Reactions: dennis
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.