- 2025. 03. 30.
- 36
- 6
- LS karakter
- Victor Raze
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL – JELENTKEZÉS
Foxman_5535 adminisztrátori jelentkezési lapja
Neved: Kelemen Dániel.
Életkorod: jelenleg 15 éves vagyok, 4 hónap múlva 16.
Account ID: 6148
**Discord elérhetőséged:**
foxman_5535
**UCP előélet:**
Jelenleg nincs bannom Viszont van 3 admin jailem. az egyik NON-RP-S admin jail azért van, mert helikopterrel leszálltam a plázába. a másik Non rp-s admin jail pedig azért van, mert motorral bementem a plázába. a szereptévesztéses admin jail, pedig az félreértés volt a Pd részéről.
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?:
Hetente legalább napi 5-6 órát szánnék rá az Admin dutyra. [természetesen ez több is lehet!]. illetve segíteném a játékosokat hogy megfelelő játékélményt biztosítsak nekik minden akadály nélkül.
Miért gondolod, hogy megfelelő vagy a csapatba:?
Megbízható, türelmes és segítőkész személyiség vagyok. Hatékonyan dolgozom csapatban, és képes vagyok nyugodtan kezelni konfliktusokat. Fontos számomra a szabályok betartása, és szeretném elősegíteni a szerver zavartalan működését pozitív mintaként.
Mióta játszol a Dawn-mta Szerveren?:
A DAWN‑MTA szerverén [KÁBÉ] 6 hónapja vagyok aktív, de Rp-zni egy olyan 3-4 éve rp-zek.
Voltál‑e adminisztrátor? Ha igen, hol, illetve milyen néven ismertek?
Igen, több kisebb magyar RP‑szerveren is adminként tevékenykedtem: National Life, Budapest Roleplay, és SwanMTA és egyébb kisebb szervereken.
Saját magad bemutatása (8–10 összefüggő mondatban):
A nevem Kelemen Dániel, 16 éves leszek, és Oroszlányban élek. sajnálatos módon a szüleim különváltak, többször kellett alkalmazkodnom családi változásokhoz, de ez megtanított önállóságra és erős felállásra. Négy éve költöztünk ide, és azóta mindig igyekszem a lehető legjobbat kihozni magamból, még nehézségek között is. Szabadidőmben szeretek játszani, új dolgokat tanulni, és mindig nyitott vagyok a fejlesztésre. A közösség fontos számomra, ezért szívesen segítek másoknak, ha elakadnak. Tisztelettudó és figyelmes személyiség vagyok, igyekszem másoknak jó példával szolgálni. Szeretem a rendet és az igazságosságot: ha admin vagyok, ezeket a képességeimet hasznosítani tudom.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Az admin feladata nem csupán a szabályok betartatása, hanem a közösség segítése és a játék fenntartható élménnyé tételében való aktív közreműködés. Fontos, hogy pártatlanul járjon el, következetes és igazságos legyen, valamint példát mutasson a többi játékosnak.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet:
A rendőrség épülete számomra a legfontosabb hely a szerveren. Itt zajlanak a kulcsfontosságú RP események: kihallgatások, letartóztatások, nyomozások. Ez adja meg a szerver rendjének alapját és struktúráját, valamint dinamikus szituációkat biztosít a játékosok számára.
KIJELENTEM, HOGY SEMMILYEN KÜLSŐ SEGÍTSÉGET NEM HASZNÁLTAM A LAP MEGÍRÁSÁHOZ
Utoljára szerkesztve: