Flux Joe - skezy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

OPattila

Újonc
2025. 08. 17.
9
5
LS karakter
Flux Joe
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Flux Joe
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
skezy
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Lvl4 alatt fegyver volt nálam, Daniel Reed-hez odamentem mivel belekötöttek. Bugos volt a fegyver elrejtés funkció, tehát én már elrejtettem de másoknál ez nem látszódott. Beszóltak Daniel-nek, én is odamentem megkérdeztem mi a probléma, kiszállt Luciano Graziano és összevert egy viperával. Skezy nem tájékoztatott a jail indokáról, időtartamárol, csak berakott.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Az én logom: https://armin.kim/seepaste/kaKN
Megjegyzés:

Daniel Reed logja: https://armin.kim/seepaste/c6Oh

• Kedvelés
Reactions: Levy.
Na cső.

Lvl4 alatt fegyver volt nálam, Daniel Reed-hez odamentem mivel belekötöttek. Bugos volt a fegyver elrejtés funkció, tehát én már elrejtettem de másoknál ez nem látszódott.
A Clippen, amit a mondandóm végén linkelek tisztán látszódik hogy fegyver van nálad, s ahogy hozzákérdeztél: ''[2026-02-08 16:05:54] [Output] : Flux Joe mondja: Problema van? '' Számomra azt vette le hogy eléggé komolyabb, szinte fenyegető hangnemben szólalsz fel, fegyverrel az oldaladon.

Ami azt jelenti hogy fegyvert birtokoltál, és enyhén fenyegető hangnemben szólaltál fel. Mindkettő része illegális tevékenység, amiben te jelentősen részt vettél. Ezért kaptad a szankciódat.

Megkérdeztem tőletek, hogy van-e egyéb kérdés mire a válaszod az volt: Nincs.
[2026-02-08 16:19:14] [Output] : Admin 2 skezy: (( Egyéb kérdés van? ))
[2026-02-08 16:19:17] [Output] : Flux Joe: (( Nincs. ))

Ha lett volna feltehetted volna, megválaszoltam volna. 60 perccel eléggé jólelkű voltam. szerintem.

Itt található az említett videó:

Egyéb hozzáfűzni valóm nincs.

Utoljára szerkesztve:
Na cső.

A Clippen, amit a mondandóm végén linkelek tisztán látszódik hogy fegyver van nálad, s ahogy hozzákérdeztél: ''[2026-02-08 16:05:54] [Output] : Flux Joe mondja: Problema van? '' Számomra azt vette le hogy eléggé komolyabb, szinte fenyegető hangnemben szólalsz fel, fegyverrel az oldaladon.

Ami azt jelenti hogy fegyvert birtokoltál, és enyhén fenyegető hangnemben szólaltál fel. Mindkettő része illegális tevékenység, amiben te jelentősen részt vettél. Ezért kaptad a szankciódat.

Megkérdeztem tőletek, hogy van-e egyéb kérdés mire a válaszod az volt: Nincs.
[2026-02-08 16:19:14] [Output] : Admin 2 skezy: (( Egyéb kérdés van? ))
[2026-02-08 16:19:17] [Output] : Flux Joe: (( Nincs. ))

Ha lett volna feltehetted volna, megválaszoltam volna. 60 perccel eléggé jólelkű voltam. szerintem.

Itt található az említett videó:
Tehat azzal hogy felleptem a baratom vedelmeben ugy hogy nem tudtam azt hogy látszik nálam a fegyver, mivel a fentebb említettek alapján bugos volt már a fegyver elrejtés, ezért illegális tevékenyésget végeztem azzal hogy felszolaltam a baratom neveben?
Illetve ez akkor sem ad indokot arra hogy a szanckionalas idejerol es indokarol ne tajekoztass elore!

Sziasztok meg is jöttem a bírálattal szóval elmondom mi is itt a probléma mert többet is érzékeltem szóval alap esetben szabálysértés történt mivel 4-es szint alatt rendelkeztél fegyverrel akár el volt rejtve akár nem, az a pisztoly ott se kéne legyen ezt itt le is zárjuk.
a panasz arra irányuló része hogy nem követted el az alábbi szabálysértést "
a 4-es szint alatti játékosok nem vehetnek részt bárminemű illegális tevékenységben." Téves!

Viszont el is érkeztünk a panasz másik feléhez is miszerint: a Miraglia egy illegális frakció komoly hatalommal rendelkező tehetős bűnözőkből áll
egy ennyire nagy és teljes bűnszervezet "[2026-02-08 16:05:54] [Output] : Flux Joe mondja: Problema van? " ezt hallva indokoltnak találja Zacis előtt rongyá verni viperával a kezdőt? Ez most őszintén miféle veszélynek minősült? 1/10 es skálán -40nnek?
Összegezve: Nonszensz hogy ez annyira fenyegető vagy bicskanyitogató lett volna (Problema van?) illetve az hogy egy kezdő szabályt sért és még azért report nyitás előtt animra verik viperával. Az külön probléma hogy nem kapott megfelelő tájékoztatást szankciója mértékéről és miértjéről.

A Panasz részben jogos Skezy adminisztrátort hibapontban részesítettem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.