Fényező műhely

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Pikachu99

Újonc
2025. 10. 25.
15
3
LS karakter
Emily Byrne
A fényező műhelyben a fejlesztések vagy bugosak, vagy észre sem lehet őket venni, maxos majdnem minden, de leginkább azokat nézem amik maxosak nyílván, ezalatt a "Festék használat csökkentése; Alapozó használat csökkentése; Alapozó és fényező felület növelése" fejlesztéseket értem. Leginkább a felület növelése nem észre vehető 75%-al SEM, akárhogy nézzük, ugyan olyan maradt mint eddig volt, semmi változás nem észre vehető, ezt vagy nagyobbítani kéne, vagy változtatni ezen, mert semmi értelme nem volt annak, hogy ezt fel fejlesztettem a műhelyben. Lehet, hogy csak én nem veszem észre, de szerintem ezzel semmi nem lett "kezdve" vagy nem lett változtatva rajta, ugyan akkor a többi sem nagyon vehető észre nagyon. A munkával sem lenne gond, de a fizetés is kevés az időhöz képest, egy autó kb 30-45p (autó méretfüggő), de nem kapunk többet maximum 1,5-2milliónál. Ennél még a Csabaeats is jobban adja a pénzt, event nélkül (2x even), idő arányosan nem nagyon éri meg, ezen is lehetne húzni szerintem, hogy jobban megérje, esetlegesen többet csinálják.

Szia, ránéztünk, minden fejleszthető opciónál érezhető a megvett fejlesztés. A fizetésén növelünk, köszi az ötletet!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.