Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: kvcs.geri2. Hogyan szólíthatunk? Geri3. Hány éves vagy? 15asz<br>4. Játtszott perceid száma? 11 284
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Voltam, Stay-mtan TEK-ben is voltam meg OMSZ-ben is de OMSZ-ben itt is.7. Mesélj magadról pár mondatban. Gerinek hívnak 15 éves vagyok Pécset lakok. Szeretek MTA szervereken játszani meg haverokkal ki menni városba. Rendészeti suliba fogok járni, rendőrnek is szeretnék tovább menni azon bellül majd nyomozó irodába tervezem. Segitek ahol tudok, tudok csapatban dolgozni meg már nagyobb szerveren voltam rendőr is és ott nagy rangot értem el.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Jó: segítő kész, szeretek csapatban dolgozni, kitartó, rossz: makacs , néha nincs semmihez kedvem, nem tudok sok felé figyelni egyszerre,
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve: Felix Cortez2. Születési helye, ideje: 1993.01.01.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy közepes magasságú rangba aki segít mindenkinek aki el van akadva és szeret majd kadétokkal foglalkozni, célom hogy minnél magasabb rangba kerüljek, és egy jó alosztályban.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Ebben a városban még nem.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félre állitom hangjelzéssel és fényjezéssel majd felszolitom hogy Itt a Dawn city rendőrség felszolitom a törvény nevében hogy huzodjon félre az út jobb oldalára majd álitsa le a motort! utána berádiozom hogy PD Lincoln-12 Félre állit egy fekete színű Dodge Demont rendszáma DEMON egy személy tartózkodik a gépjárműben megkezdem az igazoltatást, oda sétálok majd bemutatkozok hogy Felix Cortez őrmester vagyok a rendőrségtől és egy rutin ellenőrzés miatt állitottam félre iratokat szeretnék kérni, majd elveszem és leellenőrzőm minden rendben van majd benézek a csomagtartóba hogy meg van e a kötelező ha meg van vissza adom az iratokat és végeztem vele berádiózom hogy PD- Lincoln 12 végzett az igazoltatással minden rendben volt, elérhető hivásokra. És tovább indul mindenki.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az az a hivatás ami a város/ország lakosaiért felel és hogy megelőzzék a bünt figyelnek hogy ne raboljanak ki senkit, illetve a pofátlanító rendőr autók a forgalomra és az emberekre figyel hogy mindenki szabályos e és úgy bele tud olvadni a környezetbe is.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A Feljebbvaló aki közvetlenül nekem adja ki a parancsokat, a felettes az egy vezető és még a Feljebbvalónál is nagyobb
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A BTK szerint fogom kiszabni a csekket és a pontokat de viszont a priusz az egy súlyosbitható körülmény.11. Meséljen magáról pár mondatban. Felix Cortez vagyok 29 éves itt születtem a Los Santos-i korházban, és azért jelentkeznék hogy megvédjem a várost a bűnőzöktől. Másik városban is megvédtem a várost.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Berádiózom hogy tűzet nyitottak rám 10-99 azonnali erősitésre lenne szükségem, és kicsit jobbra balra megyek hogy ne találjanak el ha megállnak fedezékbe vonulok és lövök rájuk ha meg nem akkor csak üldözöm és amikor megjött az erősités megprobáljuk lekényszeriteni az útról vagy egy spikeval megállitani2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Beszolok rádióba hogy erősités kéne mert igazoltatás során ezeket találtam majd az emberre sokkolot tartok ha nem ellenkezik megbilincselem ha ellenkezik akkor lesokkolom és ugy bilincselem meg majd őrizetbe veszem és elkobozom a dolgokat és elviszem kihallgatni a személyt majd pár napot a börtönben fog tölteni.