Nem Hiba Felhasználói fók hiba/bugg ?! Fontos lenne a segitség !

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

NagyTamás

Újonc
2024. 08. 12.
1
1
LS karakter
Gord James
dawnblue-second.png

InGame neved:Gord Giuseppe
► Válaszod ◄

Az észrevétel időpontja: 2025.október.8
► Válaszod ◄

Kép, videó (NE IMGUR LEGYEN!):
► Válaszod ◄

Részletes leírás: Szép estét volt egy global ub és én előtte 2 héttel lettem banolva a szerveről elvileg bug kihasználás miatt és mikor visza léptem a szervere az öszes értékem pénz fegyver szintem kocsik ingatlan el veszett ! és eről nem kaptam sehol tájékoztatást hogy miért probáltam a dawn suportal irni de ne nem jutottam előrébb és szeretném visza kapni a dolgaimatt ha ez meg oldható ! vagy valami információt hogy mitt lehet ijenkor tenni ! a szerveren nyitás óta játszok és azallat nagyon sok mindent ösze gyüjtöttem ! és mikor banolva lettem ( jogtalanul) akkor nem kaptam sem tájékoztatást sem pedig érdemlegi információt hogy ilyenkor mi történik !
► Válaszod ◄

Időpont: 2025 október 21
► Válaszod ◄

Egyéb megjegyzés: választ előre is köszönm minden birtokomba álló információt nem tudtam ide le irni illetve feltölteni mivel nem engedi a fálj formátumot az oldal ! vannak még információk (videó, képek ) ezen felül ha lehetséges beszélnék vezetőségi taggal (admin , fejlesztő , szerver tulajdonos )ha lehetséges hogy ijenkor lehet e valamit tenni az ügy érdekében! Discord ide : nagytamas__16541/ email : [email protected]

► Válaszod ◄

Attachments

• 2222222222 - Imgur.png
    2222222222 - Imgur.png
    1,000 KB · Látta: 146
Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Delvius
szia, global unbannal a bug kihasznalas bannokkal egyutt a vagyon is torolve lett.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.