Fabio Salazar jelentkezési formanyomtatványa.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Krisztiann

Újonc
2025. 03. 31.
43
12
LS karakter
Fabio Mancuso
D3EeBy5.png

I. IN CHARACTER
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.​

Teljes név:
Fabio Salazar
Születési hely, idő:

new york.1987.07.08
Bejelentett lakcím, tartózkodási hely:
Los santos-ganton-1187
Korábbi munkahelye(i):
csomagszálitó,épitőiparban valo tevékenykedés.
Büntetlen előéletű? (X-el jelölje a négyzetben)
[ X] IGEN
[ ] NEM

Miért szeretne a Rendőrség köreibe csatlakozni?
Szeretnék egy jo csapat tagja lenni,egy ujj közösség tagja lenni,fejlődni minél tovább,tanulni,és családot fenntartani.
Volt már korábban tapasztalata a Rendőrséggel? (Amennyiben igen, fejtse ki!)
Nem volt még konkrét tapasztalatom.

II. OUT OF CHARACTER
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.​

Mutatkozz be néhány mondatban:
Krisztián vagyok 17 éves,jelenleg tanulok tovább,és a helyi tűzoltóságon dolgozom.Csendes,megbizhatónak tartom magam.Ha kapok feladatot teljesitem.Szeretem a rendet és a fegyelmet,mindig meghalgatom a nálammnál tapasztaltabb embreket.
Mióta játszol a DawnMTA szerverén és jelenleg mennyi játszott perced van?
körülbelül másfél éve,42 406 játszott percem van.
Miért szeretnél a frakció tagja lenni, miért pont a Rendőrség?
Voltam már legális frakicioban,és nagyon szerettem mindig is,most kiszeretném probálni a rendörség frakciot,ujj RP-karakterbe kezdeni,újj embereket megismerni.
Miért téged válasszunk? Emelj ki pár jó illetve negatív tulajdonságot is.
Jó tulajdonságok:
Csendes,kitartó,és megbizható személységű vagyok,nem szolok visza senkinek ha beszól.
Rosz tulajdonságok:
Könyedén megtudnak sérteni,Nehezen tudok tullépni dolgokon.

Naponta mennyi időt tudnál fordítani a frakcióra?

4-5 órát.
Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Mennyi időt töltöttél el bennük, és miért hagytad ott őket?
TEK-esként kezdtem pályafutásom,ott voltam egy pár hónapot,majd jött egy időszak amikor nem játszottam a játékkal,utána illegálba voltam nem sokat,mert megszünt a frakcio,majd urja viszamentem TEK-be,de nem volt időm a játékra,ezért kiléptem.Ezek után illegál-t is kiszerettem volna ujra probálni igy a CJNG be mentem,abba is kb 1-2 hónapot voltam,majd megszónt/átalakult a frakció.Ezek után egy barátom meghivása által ujra illegálba mentem a CDS-be amibe egy 1-2 hónapot töltöttem.

III. EGYÉB

Karakter ID (HOME panelben találod):
7313
Jelenlegi játszott perc (HOME panelben találod):
42 406
AdminJail-ek (UCP-ről kép):
Képkivágás.PNG

Kitiltások (UCP-ről kép):
Képkivágás.PNG

Előző nevek (UCP-ről kép):
Képkivágás.PNG

Bármi ami az előéletedhez hozzáfűznél (Opcionális)
van 2 érvénytalan kitiltásom,PK-t irtam mindkettőre és le is vették,mivel az egyik félrevezetés miatt történt,a másik pedig egy félreértés.
Admijailből is van pár,amivil nem lehet egyetérteni,de már elmult,tul vagyok rajta,tanultam belölük.

Rendelkezel Discord programmal?
rendelkezem.
Elolvastad a Rendőrségi Akadémia szabályzatát, annak menetét és elfogadod az ott leírtakat?
Átolvastam,és elfogadom.
Elolvastad a Rendőrség frakciószabályzatát és elfogadod az ott leírtakat?
Elolvastam,és elfogadom.

Ezen jelentkezési formanyomtatvány beküldésével elismeri, hogy minden ön által írt adat teljes mértékben a valóságot tükrözi, abban kétes vagy nem bizonyítható állítás nincs.
((Tudomásul vetted az összes követelményt, ezeknek megfelelsz és teljesíteni tudod őket. Valamint elfogadod, és a sikeres felvétel után betartod a frakció szabályzatát.))
Aláírás helye:Fabio
[/spoiler]

Utoljára szerkesztve:
image.png

Tisztelt: Fabio Salazar!

Sajnálattal értesítjük, hogy a jelentkezési lapja ELUTASÍTÁSRA került. Köszönjük a lapba fektetett időt.

Tisztelettel: Dathan Moore
Akadémia Főigazgató

((-))

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.