Faaid El Guler - Pandor

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

retf609

Újonc
2025. 08. 16.
7
5
LS karakter
Faaid El Guler
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Faaid El Guler
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pandor
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat, jogtalan szankció(?), másik fél figyelmen kívül hagyása, egy oldalú bírálat
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
panaszkönyvhöz link
Megjegyzés:

Igazából nem tudom mi alapján lett jogos ez a panaszkönyv, a panaszt rakó fél nem csatolt bizonyítékot a panaszkönyvhöz, hol ott az kötelező lenne, de ez fel is van tüntetve. Arról nem beszélve, hogy mikor a panaszkönyv érkezett rám, végig a szerveren tartózkodtam, így mire fel a panaszkönyv, ha volt két elérhető admin is? Őszintén szólva fogalmam sincsen milyen nonrp-ről van szó, meg se lett beszélve, továbbá egy oldalúan lett elbírálva ez a panaszkönyv, semmit sem tudtam hozzáfűzni.

• Kedvelés
Reactions: whoami
Sziasztok, holnap este majd csatolom a videokat mire kaptad a szankciód esetleg ha véletlen nem emlékszel hogy roncs derbyzel többször is.
Másik fél figyelmen kivül hagyása, arra meg egyenlőre annyit hogy le irtad az álláspontod ő is, megkaptam a videót privát üzenetbe, megnéztem és döntöttem. Holnap este érkezem, jó éjszakát!

• Kedvelés
Reactions: koko34
Nem tudom miről írtam le az álláspontomat, ha azt se tudtam/tudom mégis miről van szó. Egy ilyen panaszkönyvet meg alapból nem tudom miért bírálsz el jogosra, ahol nincs megfelelő bizonyíték csatolva a panaszkönyvbe.

Le írtad amit le írtál, admin pkt tudsz írni, de oda már nem tudtál többet hozzzfüzni. Érdekes. És beszélhetünk arról hogy nem tudod mire kaptad stb, de pontosan tudod jól mit csináltál.

• Kedvelés
Nem tudom mi alapján jött a második videó. Az első videón valóban én vagyok, kizárólag akkor mentem neki egyszer! Tegyük hozzá, hogy az is teljesen véletlenül történt, de a videóból is kivehető szerintem.

Ezt majd bíráló eldönti ezen kívül még van másik 2 video is ahol a pajtásod is ugyan ezt csinálja, felváltva mentek neki a játékosnak, csak azt küldtem ami téged érint és te okoztad.Részemről ennyi!

• Kedvelés
Ha már a pajtásom is ezt csinálja, miért nem szankcionáltad? Itt akkor még egy hibádat bevallottad, amivel elmulasztottad egy játékos iránt a szankcionálást. Amit írtál pedig eléggé hamis állításnak vélem, mivel én aztán biztosan nem mentem bele egynél többször, a bizonyos pajtásomról pedig nem tudok.

• Wow
Reactions: Pandor
csao, átolvasom és jövök a bírálattal.

• Kedvelés
Reactions: Pierdone
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.