Erik Steve

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

bajnok_0502

Újonc
2025. 03. 21.
4
0
LS karakter
Alexander D Mendez
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: bajnok_0502.​
2. Hogyan szólíthatunk? Alex.​
3. Hány éves vagy? 16 éves vagyok.​
4. Játtszott perceid száma? 1200​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Voltam.​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) Egyet sem.
7. Mesélj magadról pár mondatban. Alex vagyok, 16 éves. Hobbim az a horgászat és a motorozás. Az RP karrierem 2017-ben kezdtem a SeeMTA V2 szerverén. Jelenleg programozónak tanulok, ebből kifolyólag sokat használom a számítógépet. Egy segítőkész magabiztos srác vagyok, ott segítek ahol tudok. Sok szerveren voltam már rendvédelmi frakcióban, illetve vezettem sok szerveren rendvédelmi frakciót. Nagyon vonz a rendvédelem RP, ide jobban húzok mint az illegál felé. Kellő komolysággal tudom végrehajtani a rám bízott feladatokat, gyorsan is tanulok.
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság
Negatív:
Néha beleszólok olyan dolgokba amikbe nincs jogom beleszólni.
Túl sokat pörgök bizonyos dolgokon.
Néha túlbonyolítom a dolgokat.
Pozitív:
Maximalista.
Segítőkész.
Türelmes.

Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Erik Steve​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 2000.05.02​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Rendészeti Főiskolán Szerzett Diploma​
4. Büntetett előéletű? Természetesen igen.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy elismert Főtörzsőrmester, vagy Zászlósként.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem még soha.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Bemutatkozás(Név, Rendfokozat, Jelvényszám). Iratok elkérése. Az illető és a gépjármű lefuttatása a rendszerben. Iratok visszaszolgáltatása. Leellenőrizni a gépjárművet, például hogy van-e EÜ doboz, stb. Majd ha minden rendben akkor elköszönés, vagy ha szükséges bírságolás.
8. Mi maga a rendőrség? A rend őre, egy olyan fegyveres szervezetek amely a közrend fenntartásáért szolgál.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen az aki közvetlen felettem van, a feljebb való az aki sokkal feljebb van a hierarchiában.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? A BTK szerint fogok mérlegelni.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Erik Steve vagyok, 2000-ben születtem. Los Santosban születtem, ott is élek azóta. Mindig is tetszett a rendőr állás, vonzott a rendőri munka. Szeretnék a Los Santosi Rendőrség Köreibe csatlakozni egyszer. Egy segítőkész, magabiztos ember vagyok. Nagyon fegyelmezett tudok lenni amikor a helyzet azt kívánja, természetesen megvan a humorérzékem is. Mindenkinek megadom a tiszteletet, még ha az életben nem viselnek akkora jelentőséget, vagy nincs akkora "hatalmuk" mint nekem.

Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Egy kicsit meghátrálok hogy ne tudjank lelőni, és jelzem a többi kollégának hogy lőttek, kérem a tűzparancs engedély megadását.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Előállítom illegális tárgybirtoklás vádjával.​

Utoljára szerkesztve:
Szia, legközelebb jó helyre nyisd a témád. Most áthelyezem a jó helyre, erre kérlek figyelj oda.

DAWNCITY-2.png

DAWN CITY RENDŐRSÉG

Tisztelt Jelentkező!

Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.