Erik Hoffman Adminsegéd jelentkezése

• Thread starter Thread starter Doki1
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 93
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Doki1

Újonc
2025. 08. 25.
5
3
LS karakter
Erik Hoffman
dawndgh.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Milán-nak hívnak 17 éves vagyok
Account ID-d?
>2560
Hány játszott perccel rendelkezel?
>15 299 perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok! Milán-nak hívnak 17 éves vagyok egy barátságos, nyugodt ember vagyok, aki szabadidejében szívesen játszik MTA-val. Szeretek új embereket megismerni, és általában könnyen kijövök másokkal. Ha valamiben tudok, szívesen segítek, de én is nyitott vagyok a tanulásra és a fejlődésre. Fontos számomra a tisztelet és a normális hangnem, akár játék közben, akár beszélgetésnél. Összességében egy megbízható, korrekt embernek tartom magam, aki jól érzi magát egy jó közösségben.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Szerintem egy adminsegéd feladata, hogy segítse a játékosokat a szerveren: válaszoljon a kérdéseikre, eligazítsa a kezdőket, figyelje a szabályok betartását, és jelezze az adminok felé az esetleges problémákat. Emellett kulturált viselkedéssel példát mutat, és hozzájárul a jó közösségi hangulathoz.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd türelmes, segítőkész. Nem él vissza a jogaival, mindenkit egyformán kezel, jól kommunikál, és stresszes helyzetekben is higgadt marad. Fontos, hogy ismerje a szabályokat és betartassa azokat.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék DGH tag lenni, mert tetszik a szerver közössége és a kialakított rendszer. Szeretnék aktívan hozzájárulni a szerver fejlődéséhez, segíteni az új játékosokat, és részt venni egy összetartó, korrekt admincsapat munkájában.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Azért, mert megbízható vagyok, sok időt töltök a szerveren, és szívesen segítek másoknak. Nyugodtan kezelem a konfliktusokat,és mindig igyekszem korrekt döntéseket hozni. Célom a szerver jó hírnevének fenntartása.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi 2-3 órát tudok
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza: mert itt tudja elkezdeni az alap dolgokat, iratok.
pláza: itt tudja meg venni a hobby munkákhoz kelő felszereléseket, illetve itt mindent meg talál egy helyen legyen az bolt ahol tud vásárólni telefont, ételt/italt, ruha bolt is ahol tud vásárólni kiegészítőket
autó kereskedés: hogy megismerje a közlekedést és a járműrendszert a szerveren.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Segítőkész, Türelmes, megbízható. Negatív: Néha túlságosan alapos vagyok, ezért egy-egy dolgot lassabban csinálok meg, mert szeretem rendesen elvégezni. Előfordul, hogy túl sok feladatot vállalok magamra, mert szeretek segíteni másoknak. Időnként nehezen engedem el, ha valami nem igazságos, de igyekszem mindig kulturáltan kezelni a helyzetet.​

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: hessz
Viszonylag friss jail miatt felejtős egyelőre, jövőre meglátjuk.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.