Enzo Montague jelentkezési kérelme

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Enzo Montague

Újonc
2025. 12. 03.
22
4
LS karakter
Enzo Montague
LV Karakter
Enzo Montague
tek.png

TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
JELENTKEZÉSI KÉRELEM

OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 15
2. Mesélj magadról pár mondatban: Egy nyugodt, szabálykövető és céltudatos játékos vagyok, aki szeret csapatban dolgozni és fejlődni. Komolyan veszem a roleplayt, igyekszem minden helyzetben reálisan és kulturáltan viselkedni. Gyorsan tanulok, és jól kezelem a stresszesebb szituációkat is.
3. Miért pont téged válasszunk?: Mert aktív, megbízható és fegyelmezett játékos vagyok. Mindig a szabályok szerint játszom, és fontos számomra a csapatmunka. Emellett motivált vagyok, hogy fejlődjek és hosszú távon erős tagja legyek a TEK-nek.
4. Mióta játszol a szerveren, illetve mikor regisztráltál be?: Aktivan közel 1 hónapja játszok a szerveren, viszont 2025. 07. 22. 14:24-kor regisztráltam be.
4.1 Játszott perceid száma [KÉP]:
4.2 Karakter ID-d (nem Account ID):
4.3 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Naponta legalább 2+ órát, hét végen akár többet is, ha nincsen különb dolgom.
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretném kipróbálni magam egy komolyabb, felelősségteljes frakcióban. A TEK feladatai izgalmasak és kihívást jelentenek, különösen a túszhelyzetek és a veszélyes bűnözők elleni fellépés. Szeretnék aktívan hozzájárulni a rend fenntartásához.
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): Más szerón voltam csak, régebben.
7. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
8. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
9. Csatolj egy képet a banjaidról:
10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: A TEK feladata a kiemelten veszélyes bűnözők elfogása, túszhelyzetek kezelése és terrorcselekmények megelőzése. Jogkörébe tartozik a speciális bevetések végrehajtása, más rendvédelmi szervek támogatása, valamint magas kockázatú helyzetek biztosítása. Fegyelmezett, gyors és összehangolt munkát igényel.
SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Enzo Montague
2. Születés helye: Nyugat-Afrika
3. Születés ideje: 2003.02.03.
4. Nem: Férfi
5. Családi állapota: Semleges
6. Foglalkozása: Hobbi kereskedő, horgász
ELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: Los Santos, Idle street, 2311
8. Telefonszáma: +38-76-222-9356
9. E-mail címe: [email protected]
KÉRDÉSEK
VÁLASZÁT MINDEN ESETBEN X-EL JELÖLJE!
1. Volt már az állomány tagja?
[ ] Igen.
[ x ] Nem.
1.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:
2. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[ x ] Igen.
[ ] Nem.
3. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
[ ] Igen.
[ x ] Nem.
3.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
4. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ x ] Igen.
[ ] Nem.
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[ x ] Igen.
[ ] Nem.
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze: Illegális fegyvertartás
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
[ ] Igen.
[ x ] Nem.
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[ ] Igen.
[ x ] Nem.
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
Angol​
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ ] Igen.
[ x ] Nem.
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos, 2026.03.27.
Enzo Montague

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
A Terrorelhárítási Központ Humánerőforrás Osztálya és Igazgatósága átolvasta kérelmét, és közös megállapodás alapján a Vezetőség a jelentkezését
e l u t a s í t o t t a.
Amennyiben kérdése merülne fel, forduljon a Terrorelhárítási Központ HR Igazgatósága felé.
Várjuk jelentkezését a következő alkalommal!

((megjegyzés: Márciusi jailek elsokasodtak))

tek-hr.png

Nash Patel
━━━━━━━━━━━
r. őrnagy - HR osztályvezető

Megjegyzésem: ((4 jailből 2db lényegtelen, egyik UB fejében, másik névváltás, a tényleges szabályszegés az csak 2db, ha ez esetleg befolyásolná a döntésed, kérlek jelezz nekem))

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.