Enton John

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

BlueDevil2

Újonc
2026. 03. 19.
1
0
LS karakter
Enton John
Enton John-nak hívnak, 1999. 03. 05.-én születtem Los Angelesben. Anyámat Enton Anna-nak hívták, apámat pedig Enton Johnatan-nak. Van egy testvérem, akit Grascha Graham-nak hívnak, viszont annyira nem ismertem őt, mivel mikor megszületett, elváltak a szüleink és apám a testvéremmel Las Venturasba költözött.
Nem egy gazdag családban nőttem fel, de mindig ha valamire vágytam, azt megkaptam. Nem vagyok egy agresszív alkat, viszont ha valaki dühbe hoz, akkor tudok az is lenni. Az iskolák befejezése után egy építkezésen dolgoztam, ahol sok barátot szereztem. Egész sokáig dolgoztam ott, viszont az évek során sok akciófilmet néztem, és rájöttem, hogy az akció érdekel engem igazán.
Ezért pár év elteltével felmondtam a munkahelyemen, és úgy döntöttem, hogy elindulok azzal a céllal, hogy megkeresem apámat és a testvéremet. Megvettem a repülőjegyet, és a repülőtérre indultam. Amíg vártam a repülőgépemet, megláttam egy srácot a terminálban, akiben egyből megfogott valami. Nem tudtam ezt elengedni, ezért odamentem hozzá, és beszélgetni kezdtem vele, majd megkérdeztem a nevét. Kiderült, hogy ő a testvérem, akit kiskorom óta nem láttam.
A maradék időben elbeszélgettünk, kiderült, hogy az ő célja is ugyanaz, mint az enyém. Nemsokára megérkezett a repülőgépem, amire fel is szálltam. Ahogy megérkeztünk Las Venturasba, taxit hívtam és testvérem segítségével apám házához mentem. Amikor bekopogtattam, és elmondtam neki, hogy a nagyobb fia vagyok egyből befogadott. Ezek után megismerkedtem a várossal , új barátokkal és azóta is itt élem az életem.

szép estét, mivel elévült z/h!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.