Enrico panasz

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Rolikaa

Újonc
2025. 03. 16.
59
28
LS karakter
Azim Zafir
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Azim Zafir
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Enrico
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan szankcionálás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

► Csáó, kaptam egy bant bugkihasználás miatt.

Videó:

Ugye ott voltam, és beleszívtam a drogba, véletlenül nyomtam egy gőrgőt, és ezzel abbahagyta az animációt. Arrébb szaladtam, és eszembe jutott, hogy jaj ezt nem kelett volna és megálltam, ami a videóban is látszódik, hogy még a végén is ott állok a jobb sarokban.

És ezáltal most nem szereztem semmivel nagyobb előnyt, mintha végigment volna a drog animáció. Itt van a kép is: Amikor Enrico odajött hozzám, sajnos nem tudtam neki rendesen elmondani a teljes storyt, mert épp ment a buszom, ezért mondtam neki, hogy ossza ki a szankciót. Emiatt nem volt lehetőségem akkor helyben normálisan megmagyarázni a történteket.

Szeretném hozzátenni, hogy megbántam a történteket, nem állt szándékomban bugot kihasználni vagy szabályt szegni. Legközelebb sokkal jobban odafigyelek, és ilyen nem fog előfordulni.

Megjegyzés:

►Köszi

Sziaszrok!

Mindent leírt szóval több hozzáfűzni valóm nincs csak annyi hogy ez a "véletlen meg nyomom a görgőt" pontosan tudjátok mit csinál a görgő mikor animációba vagytok és hogy miért nyomjátok meg.

Várom az Adminisztrátor bírálatát.

Utoljára szerkesztve:
Sziaszrok!

Mindent leírt szóval több hozzáfűzni valóm nincs csak annyi hogy ez a "véletlen meg nyomom a görgőt" pontosan tudjátok mit csinál a görgő mikor animációba vagytok és hogy miért nyomjátok meg.

Várom az Adminisztrátor bírálatát.
Egyebet én sem tudok hozzáfűzni...

Jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.