- 2025. 08. 12.
- 127
- 135
- LS karakter
- Enrico Graziano
ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID-d.
- Janika / 23 / 3317
UCP előélet
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
- Munka után hétköznap 3-4 órát szoktam a szerveren tölteni amit ha elfogadásra kerül a lapom és Adminisztrátor leszek a nagy részét duty-ban tölteném, ha nincs semmi dolgom még munka után.
- Hétvégén pedig ennél csak többet.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
- Azért gondolom megfelelőnek magam mivel sok tapasztalatot szereztem már RolePlay szervereken.
- Jól tudok csapatban dolgozni.
- Viszonylag gyorsan be illeszkedik az adott környezetbe.
- Segítőkész vagyok, jó a probléma megoldókészségem.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
- DawnMTA-ra 2024.10.23-ám regisztráltam.
- Körülbelül 8-9 éve járom a RolePlay szervereket.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
- FineMTA-n voltam admin John néven voltam jelen.
Saját magad bemutatása. (8-10 összefüggő mondatban)
- Sziasztok, Janika vagyok 23 éves és Valkón élek.
- Alvállalkozóként dolgozom egy lapostető/teraszok vízszigetelésével foglalkozó cégnél.
- 12 éve focizom verseny szerűen, ez által szeretek csapatban dolgozni, illetve kitartó vagyok.
- Hobbiként szoktam motorozni, haverokkal eljárni biliárdozni és nem utolsó sorban wakeboard-zni is.
- Alvállalkozóként hozzá szoktam a kihívásokhoz és ahhoz hogy hogy kell felelőség teljesen dolgozni és kihozni mindenből a maximumot, amit természetesen itt is meg szeretnék mutatni.
- Nyitott vagyok új dolgokra, ezért is szeretnék csatlakozni hozzátok és még azért is mert új kihívásokat keresek.
- 12 éve focizom verseny szerűen, ez által szeretek csapatban dolgozni, illetve kitartó vagyok.
- Hobbiként szoktam motorozni, haverokkal eljárni biliárdozni és nem utolsó sorban wakeboard-zni is.
- Alvállalkozóként hozzá szoktam a kihívásokhoz és ahhoz hogy hogy kell felelőség teljesen dolgozni és kihozni mindenből a maximumot, amit természetesen itt is meg szeretnék mutatni.
- Nyitott vagyok új dolgokra, ezért is szeretnék csatlakozni hozzátok és még azért is mert új kihívásokat keresek.
- Munkám miatt én mindig próbálom mindenből a legjobbat kihozni.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
- Játékosok segítése, bármiféle problémájuk adódik azt megoldani.
- Illetve szabályok betartása, annak ismerete.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Városháza:
- Még hozzá azért mert ott tudod beszerezni az irataidat.
- Ott tudod bejelenteni a ingatlanjaidat.
- Járműk forgalmiját kiváltani.
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)