Emmanouil Panagiotis - Ismail Korkmaz , William Jason [Balent]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

@freeze

Újonc
2025. 06. 24.
31
22
LS karakter
Ethan Lynch
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Emmanouil Panagiotis
Panaszra tett személy InGame neve:
Ismail Korkmaz
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Trágár megnyilvánulás ooc chaten Ismail részéről. RP elhanyagolása felszedésnél Ismail és Jason részéről.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Szóval Ismail és Jason verekedni kezdett szerelőtelepnél majd minket is köztük engem is elkezdtek ütni , Jason meghalt. Felszedte magát heal kártyával , Ismail animban volt mérges lett és trágár szavakat használt OOC chaten.Jött Jason ,felszedte animból viszont a képeken is látszik semmiféle RP nem történt.

Szia! Mint áldozad teljes mértékben meg értem a fel háborodásod azon, hogy egy anim felszedést nem rp-ztem le este 2 órakkor. Viszont szerintem az sincs révén hogy ti random elkezdtek, hogy fejezzem ki ezt nevezzük kötöszködésnek. Tehát ti 3an körültáltok egy személyt majd elkezditek sértő szavakkal szánni ( feltételezem hogy semmit nem ártott nektek ), természetesen azt is meg tudom érteni hogy te/ti ilyen karaktert RP-ztek. A verekedésre rá térve hogy én Ismail-t egyszer meg ütöttem és ő kergetni kezdett, poénnak vettük. Viszont azt nem tudom megérteni hogy ti oda jöttetek, körűl áltatok/áltátok Ismail-t/engem, ezzel egy újabb összeszólalkozás alakuljon, ebből következve a fegyver, anim stb... Várom a bíráló admint, további szép estét!

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Várom Ismail_Korkmaz válaszát 24 órán belül.

Ui.: Emmanouil Panagiotis kérlek egy napi logot tölts fel, és küldd be ide vagy akár privátban.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Pocok
Szia! Mint áldozad teljes mértékben meg értem a fel háborodásod azon, hogy egy anim felszedést nem rp-ztem le este 2 órakkor. Viszont szerintem az sincs révén hogy ti random elkezdtek, hogy fejezzem ki ezt nevezzük kötöszködésnek. Tehát ti 3an körültáltok egy személyt majd elkezditek sértő szavakkal szánni ( feltételezem hogy semmit nem ártott nektek ), természetesen azt is meg tudom érteni hogy te/ti ilyen karaktert RP-ztek. A verekedésre rá térve hogy én Ismail-t egyszer meg ütöttem és ő kergetni kezdett, poénnak vettük. Viszont azt nem tudom megérteni hogy ti oda jöttetek, körűl áltatok/áltátok Ismail-t/engem, ezzel egy újabb összeszólalkozás alakuljon, ebből következve a fegyver, anim stb... Várom a bíráló admint, további szép estét!
Neked az korrekt hogy unatkoztok és szétveritek egymást?

Neked az korrekt hogy unatkoztok és szétveritek egymást?
Szia újra! Mint ahogy a fentiekben elmeséltem mindent amit akartam, azt is bele írtam hogy ezt poénnak vettük. Ő se akart volna megverni, illetve én se őt.Ezt a kérdést viszont én is feltehettem volna neked/nektek, de nem szeretnék jobban bele fólyni. További szép napot!

Utoljára szerkesztve:
sziasztok! örülök neki hogy így beállítjátok a helyzetet én jasonnal jóba vagyok ha animba utottem volna se érdekelte volna mert tudja hogy felszedem de nem utottem viszont igen vissza utottunk egymasnak de most őszintén ezt ki nem csinálja ugyhogy tök felesleges volt ezt felhozni és mutathatod a logot hibáztam igen de rohadt mód idegesto hogy hajnali 2órakkor cirkuszoltok mert nektek ez menő mi el lettünk volna magunk minek kellett nektek is utögetni meg lelőni a másikat ez az én véleményem várom a többi véleményt. Legjobbakat!

sziasztok! örülök neki hogy így beállítjátok a helyzetet én jasonnal jóba vagyok ha animba utottem volna se érdekelte volna mert tudja hogy felszedem de nem utottem viszont igen vissza utottunk egymasnak de most őszintén ezt ki nem csinálja ugyhogy tök felesleges volt ezt felhozni és mutathatod a logot hibáztam igen de rohadt mód idegesto hogy hajnali 2órakkor cirkuszoltok mert nektek ez menő mi el lettünk volna magunk minek kellett nektek is utögetni meg lelőni a másikat ez az én véleményem várom a többi véleményt. Legjobbakat!
Ment a verekedés köztettek oké , de viszont az nem zavar hogy a frakció leaderem le lett szúrva? - Undoritó megnyilvánulásod volt OOC chaten.

nem én szurtam le ami nem az én saram azzal ne vádolj. A "megnyilvánulásról" pedig annyit hogy ha nem provokálod magad nem egy embernél nem beszéltem volna így. De rendben nem igy kellett volna irjak vissza bevallom de igazán jöhetnél te is annyival legalább hogy beismered mit rontottál el és hozzáteszem hogy hajnal 2-kor nem is fogok normálisan reagálni erre az egész incidens-re

Utoljára szerkesztve:
Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

Ismail_Korkmaz 1 hónapos kitiltást fog kapni a szerverről OOC szidás indokával.
William_Jason 60 perc admin jailt fog kapni az RP elhanyagolása miatt.

A panasz jogos, a szankciókat kiosztottam.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.