- 2025. 06. 28.
- 2
- 0
- LS karakter
- Emma Crusader
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 192. Mesélj magadról pár mondatban. Szép napot kívánok! 19 éves fiú vagyok akinek már van munkahelye és így csak este tudok játszani illetve hétvégén, ha időm is engedi. A munkámról pár szót mélyépítő cégnél dolgozom, napi 8 órában csövek összerakásával foglakozunk és aknákat újítunk fel. Külső zavaró nem lesz ha be kerülök, mert már külön házban élek a párommal és nem fog zavarni senki sem. Nagyon örülnék neki ha be kerülnék a TEK-be.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Azért mert szeretek csapatban játszani nem vagyok egy veszekedős típus és nem lesz velem probléma .4. Mióta játszol a szerveren? Már rég óta játszom a szerveren pontos időt is le írok. 15.586 percet játszottam.4.1 Játszott perceid száma: 15.586 perc4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? Hétköznap 2 és 3 óra között hétvégén akár többet is.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Azért szeretnék a TEK-hez csatlakozni mert régen már voltam a csapatban és akkor nagyon jól éreztem magam.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Rendőrségbe is voltam nevet mar nem tudok mondani mert ez akkor volt mikor a szerver megnyitott és kevés volt abban az időszakban az időm és így jöttem el.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Azt az embert akinek bármit mondhatnak én egyből ott lennék és be tartanék minden egyes szabályt.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
Válasz
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
Válasz
10. Csatolj egy képet a banjaidról:
Válasz
11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre!A terrorelhárító központ másképp működik mint a rendőrség több körben mozog és nekik a dolguk az, hogy ha van egy rablás akkor a behatolás és az utáni előállítás és bármiféle telefont, laptopot le tudnak hallgatni ezzel előnybe tudják magukat hozni és gyorsabb folyamatba elkapni a bűnözőt.Általános adatok
1. Teljes neve:Emma Crusader2. Születés helye:Los Santos korház3. Születés ideje:1988.01.23.4. Nem: Nő5. Családi állapota: Stabil lábakon állok, mert már kereskedő vagyok, autókat veszek és adok el ami nagyon jól megy és könnyű nekem, apukám is ezt csinálta és így én is ezt csinálom.7. Foglalkozása: Autó eladás és beszerzéseElérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme:Jeverson Mote11. Telefonszáma: +38-76-809-4792Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
-Los Santos Általános iskola.
Los Santos Általános iskola. - Los Santos Gimnázium és Rendészeti Szakközépiskola.
Los Santos Általános iskola. - Los Santos Gimnázium és Rendészeti Szakközépiskola.
-Los Santos Corvinus Egyetemen végeztem
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ X ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ X ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ X ] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ X ] Igen.[ ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát: Azért hagytam itt akkor a TEK-et mert kevés volt az időm és hogy ne legyen senkinek se gond hogy nem vagyok elérhető inkább ki léptem.5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ X ] Igen.[ ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze: Azért voltam le tartóztatva mert volt nálam lőszer és alkatrész, az alkatrészt ládából kaptam a lőszert meg vettem hogy legyen.6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ X ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ X ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Nemet
Záradék
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ X ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los Santos 2025.06.28.
Emma Crusader
Emma Crusader
.png)