- 2025. 08. 16.
- 8
- 4
- LS karakter
- Nil Canales
Panasztevő InGame neve:
► Emiliano Maximiliano ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Varga ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Jogtalan BAN osztása, hanyag adminisztrátori munkák ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
►
[2025-08-17 02:43:22] [Output] : [DawnMTA]: Admin 3 Varga magához teleportált. - Pastebin.com
Pastebin.com is the number one paste tool since 2002. Pastebin is a website where you can store text online for a set period of time.
Megjegyzés:
► A lényeg annyi, hogy oda lettem getelve egy olyan adminügyre, amit off dutyban intézett a Varga a barátjának. Ezzel egyébként nekem nem lenne semmiféle problémám, csak azt nem értem, hogy miért ekkora probléma az, hogy mondjuk egy sávon közlekedek 300+ km/h-val vagy nem tölt be és nem veszem észre, ezáltal nekidurranok. Szerintem okosabb lett volna úgy megoldani az ügyet, hogy le fixeli a srácot és mindenki mehet a dolgára, mert most az, hogy nem tölt be arról nem tehetek mondjuk. Ő azon a hiten volt, hogy mivel nekem nincs bizonyitékom arra, hogy nem töltött be a srác vagy véletlen mentem pont abban a sávban igy félrevezetem ezáltal kibannolt 1 kerek szép hónapra engem adminisztrátor félrevezetésének szándéka illetve nonrp indokkal. Teljesen jogtalannak érzem, mivel nem követtem el semmiféle olyan dolgot amiért ez járt volna. Válaszokat előre is köszönöm. ◄
.png)