Neved:
< Emili Was. >
Kitiltás időpontja:
< 2025.03.30 19:52 >
Kitiltás időtartama:
< Örökös. >
Admin neve, aki kitiltott:
< Ricsi >
A kitiltás indoka:
< PPs Item csomagtartózása. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Sziasztok, én és 1 jó barátom mentünk pár kört a városban és észre vettünk egy autót a házak között, gondoltam szólok ic havernak hogy áljon meg hogy meg nézhessem hogy találunk e valamit, oda lopóztam majd teljesen le rpztem a kinyitását, mindent, majd találtam benne 1 colt 45 hangtompítós kispisztójt, majd eltelt kb 2 nap, és oda gotozott hozzám Ricsi, és közölte hogy pp-s item volt, ezzel ( ha igaz) nincsen semmi baj, de nekem ezt honnan kellett volna tudnom? hisz énis nyitottam már, vagy vettem már mástol, nem volt ott a bizonylat és semmi mást, csak öntöző, és csali meg 4 es úszóbol 1 csomó. Azért szeretném az unbant mivel nem tudtam hogy az pps, hisz nem is volt skines, és le is RP-ztem a szituáció-t. Szeretnék nálatok játszani nagyon szívesen, volt 1 bannom már igen ez elött, de ezt úgy érzem nem volt elég indok arra hogy véglegesen ki tíltsanak.. Nagyon szeretném azt hogy ha ilyen van akkor valami jelző lenne arra hogy az pps item, vagy sem, mivel így honnan kellett volna ezt tudnom? legközelebb inkább nem csomizok, de ezt mindenki látjatja hogy ezt nem lehet t udni hogy pp-s item volt! Köszönöm előre is. >