- 2025. 07. 16.
- 5
- 1
- LS karakter
- -
- LV Karakter
- -
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: kristof20gk92. Hogyan szólíthatunk? Kristóf3. Hány éves vagy? 144. Játtszott perceid száma? 68475. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen voltam, NAV ba7. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok, Kristóf vagy 14 éves. Szeretem az állatokat, szeretek tanulni érdekes dolgokat. Érdekel az egészségügy, azon belül is a mentős szak. Ez melett érdekel még a rendvédelem is! Szeretek videó játékokon játszani. Szeretek rpzni. Sokat szoktam tanulni, ezért nagyon ritka hogy játszok hétköznap. Vannak háziállataim is. Gyorsan tudok barátkozni.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Szeretem az állatokat, segítőkész vagyok, gyakran segítek a házi munkába. Negatív: Lusta vagyok, sokat játszok videó játékokon, sokat ülök számitó gép/telefon előttÁltalános adatok
1. Teljes neve: Ellie Williams2. Születési helye, ideje: Los Santos, 1997.10.063. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem 4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Metro, nyomozói osztály6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen! A Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Először is bemutatkoznék: Jónapot kivánok Ellie Williams vagyok a Rendőrségtől jelvényszámom ... Azután elkérem az iratit: Meg kérem hogy adja át az iratait. Azután megnézem hogy érvényes e és meg kérdezem a nevét: Uram/Hölgyem el mondaná a nevét ? Azután ha el mondta vagy elmegyek a szolgálati járműhöz és leelenrőzöm a rendszerben vagy berádiózóm hogy: ADAM-XXX 10-29 (A hölgy vagy az úr neve). Ha megkaptam a választ hogy nincs/van priusz (és mennyi) meg azt hogy tiszta/körözött, (most tiszta lesz ) ezek után meg nézem hogy vannak e kötelező felszerelések. Uram/Hölgyem vannak kötelező felszerelések ? Ha erre megkaptam a választ hiába igen vagy esetleg nem meg kell nézzem a csomagtartót, ha készültség van érvénybe ki kell szálitanóm és át kell kutassam (most nem lesz). Mindezek után pedig ha ez mind meg van és volt hiba adok birságot ha nem vissza adom az iratokat és e köszönöm. (Vissza adom az iratokat.) Viszontlátásra további balesetmentes közlekedést8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az egy bűnüldöző szerv ami felell az utcák rendjéért, a polgárok biztonságáért.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való az a nagyobb rendfokozatú kolléga. A felettes aki értem felel vagyis úgymondva a parancsnokom
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ezt meg mondja a BTK. Hogy milyen csekkért mennyit adjak bírságban.11. Meséljen magáról pár mondatban. Ellie Williams vagyok. Régen a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál dolgoztam Zászlós rendfokozatban. Most munka nélküli vagyok. Ezért úgy gondoltam hogy folytatom amit abba hagytam csak egy kicsit nagyobb fokon. Tudok csapatban dolgozni. Ezek melett pedig gyorsan tudok barátkozni.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha többen vagyunk akkor meg kérem a tásamat hogy rádiózzon hogy erősités kell. Azután minden helyzetről kell rádiózni, ha tudunk és már kell is akkor mi is vissza lővünk.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Először is előkell álitanom. Azután vagy át adom a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnak mivel ez az ő szak területük, vagy nyomozást inditok ellene.