Elizabett Ricci - Elin Gan (zsombey)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

minimal2005

Újonc
2026. 02. 10.
46
28
LS karakter
Elizabett Ricci
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Elizabett Ricci
Panaszra tett személy InGame neve:
Elin Gan
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Kimeríti a funolás fogalmát
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Röviden az a lényeg hogy egy Dc meme-et át hozott IC-re és ez nem az első. Egyszer kérdeztem egy nagyobb admint (Fa/Sa-t) nemtudom pontosan ki volt az de kérdeztem és ez teljes mértékben kimeríti a funolás fogalmát.

Szia! Mint említettem az előbb, hogy azért hoztad fel az egészet mert meglettél ölve az imént IC. És, te gondoltál egyet és felhozol 1-2 napos dolgokat, hogy ez lett írva neked. Szóval, bosszúból csinálod ezt az egészet, nem tudlak megérteni. Nem tudom, hogy milyen funolás történt ezáltal, hisz mindenki tudja, hogy mi a szándékos és milyen vagy. Szerintem ebbe ne menjünk bele, hogy gondolsz egyet és felhozol napokkal ezelőtti dolgokat. Annyira zavart akkor, miért nem írtad meg. Most, hogy így felhoztad, nem tudlak hová tenni.

• Kedvelés
Reactions: wasabi
Szia! Mint említettem az előbb, hogy azért hoztad fel az egészet mert meglettél ölve az imént IC. És, te gondoltál egyet és felhozol 1-2 napos dolgokat, hogy ez lett írva neked. Szóval, bosszúból csinálod ezt az egészet, nem tudlak megérteni. Nem tudom, hogy milyen funolás történt ezáltal, hisz mindenki tudja, hogy mi a szándékos és milyen vagy.
Tegnap nem lettem megölve IC mivel délin vóltunk. és a képek amit küldtem az 1. kép az 1 napos. Nem bosszú PK csak itt az a baj hogy már több napja ide jössz hozzám vagy ha meglátsz akkor jön a "RING RING"... Szerintem te is megunod hogyha minden nap ugyan azt írják neked.

Nem tegnap lettél megölve, hanem az imént mikor hívtad az admint. Egyáltalán nem megyek oda hozzád és írogatom neked ezt. De, hogyha valaki ezt teszi, nem lehet vele mit kezdeni, saját magad húztad a csőbe fogalmazzak így. Ennyire belemegyünk, hogy IC-OOC dolog, nemtudom mióta írsz ilyet IC, hogy MR.12yrs. Nincs több hozzáfűzni valóm, várom a bíráló admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: wasabi
Nem tegnap lettél megölve, hanem az imént mikor hívtad az admint. Egyáltalán nem megyek oda hozzád és írogatom neked ezt. De, hogyha valaki ezt teszi, nem lehet vele mit kezdeni, saját magad húztad a csőbe fogalmazzak így. Nincs több hozzáfűzni valóm, várom a bíráló admin válaszát.
Ezt teszem? Hmm érdekes. Tudod akik egyszer követnek el szabálysértést nem nagyon kérem rá a szankciót
És nem azért hívtam admint mert meghaltam. Nem nagyon izgat egy játékban hogy meghalok e. Az idegesít hogy te bármikor meglátsz jössz és RING RING mint például most. Meghaltam és futottál oda hogy ki írhasd ooc-ba hogy RING RING.

• Kedvelés
Reactions: Kodykaa
Szeretném megkérdezni, @Kodykaa te valóban egy GIF-et hoztál át IC-re?
IC azt írok amit én szeretnék. De mint említettem ennyire belemegyünk, hogy IC OOC dolgot áthozzunk ide-oda, nem. Ennyi erővel, mint írtam nem fog ilyet írni ő sem, hogy Mr.12yrs. Nem gondolom úgy, hogy ezzel bármilyen szabályt is szegtem.

• Kedvelés
Reactions: norby
IC azt írok amit én szeretnék. De mint említettem ennyire belemegyünk, hogy IC OOC dolgot áthozzunk ide-oda, nem. Ennyi erővel, mint írtam nem fog ilyet írni ő sem, hogy Mr.12yrs. Nem gondolom úgy, hogy ezzel bármilyen szabályt is szegtem.
Az hogy én azt írom hogy "Mr.12yrs" az csak egy dolog még mindig nem az ooc-ból szedtem ki.

Sokkal reálisabb, felhozni valakinek az életkorát, mivel az lehet reális lehet nem, ez már a karakterének a humorérzék, minthogy DC GIF-et felhasználni IC.

Sokkal reálisabb, felhozni valakinek az életkorát, mivel az lehet reális lehet nem, ez már a karakterének a humorérzék, minthogy DC GIF-et felhasználni IC.
Tessék? Mutass már fel nekem IC, egy 12 éves embert. Nem tudtam, hogy vannak IC gyerekek a játékbán. De, az elejét is vedd figyelembe. Mint mondtam neked, bosszúból írta meg ezt a PK-t és több napos ez a dolog.

Nyilván IC jelenleg nem tudunk senkiről aki 12 évest RP-zne, de hamarabb történhet meg ez, minthogy egy DC GIF-et felhozol.

Tessék? Mutass már fel nekem IC, egy 12 éves embert. Nem tudtam, hogy vannak IC gyerekek a játékbán. De, az elejét is vedd figyelembe. Mint mondtam neked, bosszúból írta meg ezt a PK-t és több napos ez a dolog.
De mire lett volna a bosszú? Akkor még egyszer leírom, hogy nem azért írtam PK-t, mert megöltél. Nem érdekel, ha megölnek egy játékban. Csak az volt a baj, hogy utána egyből odajöttél, és azt írtad: „RING RING”.

Akármire mondhatom azt, hogy Ring-Ring. Nem értem a problémád, túl van tárgyalva az egész. És, hogy történne meg az, hogy valaki 12 éves IC. 5-6 év alatt nem találkoztam még ilyennel, hisz ez NonRP. Várom a bírálatod, Zsombey.

Akármire mondhatom azt, hogy Ring-Ring. Nem értem a problémád, túl van tárgyalva az egész. És, hogy történne meg az, hogy valaki 12 éves IC. 5-6 év alatt nem találkoztam még ilyennel, hisz ez NonRP. Várom a bírálatod, Zsombey.
Itt azzal van a baj, hogy te általában odajössz, és írod, hogy „RING RING”. Csak hogy ez DAWNMTA DC-szerveren egy meme/gif… és te ezt kihozod IC-re. Ezzel van a probléma.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.