- 2025. 06. 22.
- 18
- 6
- 33
- LS karakter
- Alessio D Amico
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Dobai Attila Gyula 31 éves vagyok
Account ID-d?
>966
Hány játszott perccel rendelkezel?
>46.657
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>
Dobai Attila vagyok, 31 éves, egy céltudatos, kitartó és nyitott gondolkodású ember. Mindig törekszem arra, hogy amit elkezdek, azt a lehető legjobban és leglelkiismeretesebben végezzem el. Fontos számomra a fejlődés - nemcsak szakmai, hanem emberi téren is. Szeretek új dolgokat tanulni, kipróbálni, és mindig nyitott vagyok azokra a lehetőségekre, amelyek előrébb visznek az életben.
Alapvetően nyugodt, de határozott természetem van. Könnyen megtalálom a közös hangot másokkal, mert hiszem, hogy a jó kommunikáció és az őszinteség minden kapcsolat alapja. Szabadidőmben szeretek kikapcsolódni - legyen szó sportolásról, utazásról vagy akár egy jó filmről.
Célom, hogy kiegyensúlyozott, stabil életet építsek magamnak, ahol a munka, a magánélet és az önmegvalósítás egyensúlyban vannak. Úgy gondolom, hogy a legfontosabb, amit egy ember tehet, az az, hogy hű marad önmagához és mindig egy kicsit jobb próbál lenni, mint tegnap volt.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az admincsapat támogatása, ahol csak szükség van rám, valamint a játékosok segítése és irányítása a szerveren.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Egy jó adminsegéd türelmes, megbízható és mindig igyekszik objektíven kezelni a helyzeteket. Fontos számára a rend és az átláthatóság, ugyanakkor tud barátságosan, segítőkészen kommunikálni mind az admincsapat, mind a játékosok felé.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék a DGH csapat tagja lenni, mert fontos számomra egy olyan közösséghez tartozni, ahol rend, szervezettség és összetartás uralkodik. Szeretem, ha a játék nemcsak szórakozásról, hanem közösségi élményről is szól - és szívesen tennék ezért én is.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>
Azért érdemes engem választani az adminsegédek csapatába, mert felelősségteljes, türelmes és segítőkész embernek tartom magam. Mindig igyekszem nyugodtan, objektíven kezelni a helyzeteket, és a játékosok érdekeit, valamint a szerver rendjét tartom szem előtt.
Szeretek csapatban dolgozni, és gyorsan alkalmazkodom bármilyen helyzethez. Ha valaki segítséget kér, nem fordítok hátat - inkább megoldást keresek.
Célom, hogy a DGH közösség még jobb, rendezettebb és élvezhetőbb legyen mindenkinek.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Napi minimum 6-7 órát de van mikor többet is.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>1.Városháza
Itt kezdi minden új játékos az útját. Itt tudja kiváltani az első iratait.
2.Kórház
Ez az a hely, ahol a játékos megismeri az egészségügyi rendszert és az RP egyik legfontosabb részét - az újraélesztést, sebesülést és az orvosi szerepjátékot. Itt megértheti, hogy a halál és sérülés is része a történetnek, nem csak a harcnak.
3.Autószalon
Ez a leglátványosabb és legtöbbet használt helyszínek egyike. Itt tud járművet vásárolni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitiv:1.Segítőkészség
2.Türelmesség
3.Megbízhatóság
Negatív:1.Túlzott önkritika
2.Bizalmatlanság új emberekkel szemben
3.Néha túl sokat vállalok