Elizabeth Hamill jelentkezési formanyomtatványa

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Beniixy

Újonc
2025. 03. 29.
24
11
LS karakter
Elizabeth Hamill
nav.webp

JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

In Character (IC) részleg:
  1. SZEMÉLYES ADATOK:
    Teljes állampolgári neve:
    Elizabeth Hamill
    Születési hely, idő: Los Santos, 2000.03.19
    Állampolgársága:Kettős: Magyar/Amerikai
    Anyja születési neve:Jessica Hamill
    Bejelentett lakcíme:Los Santos, Lakeview Avenue 237
    Telefonszáma:
    +38-76-233-1940
  1. ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK:
    Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni:
    Úgy érzem az adózási és vámügyi rendszerek működtetése kulcsfontosságú. Szeretnék elhelyezkedni ezen a területen, szeretnék hozzá járulni az országos gazdasági stabilitáshoz, és biztosítani, hogy az adóbevételek jogszerűen történjen. Szeretném szakmai tudásomat bővíteni, miközben hozzájárulok a közszolgáltatás fejlesztéséhez, és az emberek segítéséhez.
    Miért érzi magát alkalmasnak, mint pénzügyőr: Van tapasztalatom a rendvédelemben, erős fizikummal, jó döntéshozó képességgel rendelkezem.
    Sorolja fel milyen kényszerítő eszközöket ismer: Gumibot, sokkoló.
    Milyen esetben/esetekben nem szabad használni a sokkoló pisztoly készüléket:Ha a célszemély vízben, vagy autóban tartózkodik.
    Vállalja, hogy nem magának válassza a beosztását, idő rendjét: Kétség nélkül!
    Vállalja az állomány belső szabályzatának betanulását, valamint annak betartását:Természetesen!
    Sorolja fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal jogkörét:Adóztatás, adóellenőrzés, vámügyek intézése, pénzügyi nyomozás, végrehajtás
    Csatolja az önéletrajzát(Min: 8-10 mondat): Végzettség(eg):
    Rendőr tiszti alapképzés

Out Of Character (OOC) részleg:
  1. ADATOK:
    Discord neved:
    abenicraftyt
    Életkorod:
    16
    Beceneved: Beni
    Mesélj magadról pár mondatban:
    Szerintem egy kedves, jófej srác vagyok, aki OOC is jó kommunikációs képességgel rendelkezik. Az időm nagyrészét MTA-zással töltöm, eddig játszottam huzamosabb ideig a Rather MTA-n, kb. 2 éve RP-zek, kisebb kihagyásokkal. Igyekszem, hogy az emberekkel úgy viselkedjek, ahogy szeretném, hogy velem viselkedjenek.
    Rendvédelmi múlt, ha van:
    Van: Rendőrség, NNI
    Tisztában vagy a szerverszabályzattal:
    Igen
    Miért téged válasszunk:
    Jó a döntéshozó-, kommunikációs készségem. Elmondás szerint jól dolgozok csapatban is. Mivel már Ic voltam rendvédelmi frakcióban, így a fegyelmet, alázatosságot megtanultam. Szerintem hasznos tagja lennék a frakciónak, és a társaimnak.
    Milyen karaktert alakítanál nálunk a frakcióban:
    Határozott, alázatos, figyelmes karaktert, aki megteszi, amit kérnek tőle.

Tisztelt jelentkező!

Az adóigazgatóság a jelentkezési formanyomtatványát megkapta, valamint elbírálta. Ezennel szeretném értesíteni, hogy sikeres felvételt nyert.

(Discordon keress fel egy leadert a továbbiakkal.)

• Kedvelés
Reactions: modric és :DD
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.