Elina Cartel-Pierdone

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lajimester88

Újonc
2025. 10. 16.
22
8
LS karakter
Elina Cartel
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Elina Cartel
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Pierdone
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Haverom ottvolt OKF előtt, várt valakit hogy autót vegyen, 3 csávó random odament és kutyát uszitott "Calvin Junior" addig amig animba nem esett haverom, én ekkor már kérdeztem "Pierdone"-t hogy ha valaki ilyet csinál az feszültségkeltésnek számitt e erre aztmondta ha nem délinél akkor igen és arra irtam hogy OKF előtt történt és arra aztirta hogy NONRP nek minősül, oda getelt haveromhoz és irtam egy reportot amiben kijött, kért klippet meg mindent, elküldtem neki és erre aztmondta hogy ő erre nem fog szankciót osztani és elment.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/kgajaTNU, ,
Megjegyzés:

Máskor megkérlek kapják meg az illetők a jogo szankciót és ne legyen elhanyagolva a dolog ennyire, mivel ha az ilyenek megusszák akkor folytatni fogják.

• Kedvelés
Reactions: Lori6
Dupla hozzászólás.
UI: "Sziasztok! Másik adminisztrátor már bírálta az ügyet, így nem áll módomban felülbírálni őt, amennyiben nem értesz egyet a döntésével tehetsz rá panaszt" "Cali irta ezt"
A másik adminisztrátor nem birálta az ügyet ezért érvényes marad a PK. A játékosra való PK ez miatt Cali lezárta.

Szia, szépen elmondtam neked, hogy én döntöm el azt, hogy valaki kap vagy sem szankciót.

Figyelmeztetve lett az illető.

Részemről ennyi.

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és érkezem a bírálattal.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal.

A felvétel és a logok alapján egyértelműen látszik, hogy semmilyen ok nem volt arra, hogy rátok uszítsa a kutyát. Nem hangzott el sértő megjegyzés, nem volt vita, semmilyen provokáció nem történt. Számomra ez teljes mértékben NONRP.

A „jobbra-balra” lehetőséget akkor szoktuk felajánlani, amikor mindkét fél hibás egy adott szituációban. Jelen esetben erről szó sincs, így nem indokolt, hogy az admin szankció nélkül hagyta az ügyet.

A panaszod jogos, az adminisztrátort szóbeli megrovásban részesítem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.