Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Martinnak hívnak, jelenleg 18. életévemet töltöm.
Account ID-d?
>10537
Hány játszott perccel rendelkezel?
> UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Mint említettem, Martin vagyok 18 éves. Jelenleg Budapesten élek.Hobbi szinten lejárok boxolgatni illetve kondizni. Szabadidőmet haverjaimmal, gép előtt szoktam tölteni.. Nagyon gyorsan tudok tanulni ezért sok időm is van sok mindenre. Nagyon barátságos és nyugodt természetű vagyok. Lassan már 5 éve RP-zek, különféle nagyobb szervereken is.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Egy adminsegéd feladata a játékosok segítése, a szabályok betartatása, a reportok kezelése és a szerver "rendjének fenntartása". Emellett fontos a korrekt kommunikáció, a konfliktusok kezelése és az adminok munkájának támogatása.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd türelmes, igazságos és segítőkész. Ezenkívül megérti a játékos "nyelvét" azaz, szót tud vele érteni. Tud kulturáltan kommunikálni, nem részrehajló, és mindig a szabályok alapján dönt. Fontos, hogy aktív legyen és gyorsan reagáljon a játékosok problémáira.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szervercsatlakozásom óta gondolkoztam a DGH/Admin pozíció betöltésében. De, most kaptam meg ezt a potenciát, hogy kitöltsem ezt a lapot. Régóta játszok nagyobb RP szervereken, mint pl: SeeMTA), ismerem a szabályokat, és motivált vagyok arra, hogy hasznos tagja legyek a csapatnak.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Mivel elég aktív vagyok a szerveren, ez tud a legjobban kikapcsolni és így a szabadidőmet leginkább erre tudnám fordítani. Jó kommunikációs készséggel rendelkezem, türelmes típus vagyok, ezáltal bármilyen problémával kapcsolatosan tudnék segíteni, játékosoknak. Lehet "elszomorító", hogy csak LVL 5 vagyok a szerveren, de mint említettem nagyobb szervereken is megfordultam rengetegszer, így ezért is a maximumot adnám ki magamból.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Amennyit csak a szerveren tudok tölteni, de ez természetesen változó. De a heti 1000 perc teljesítése, számomra ez mindig teljesíthető.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>1. Városháza:
Elsőként ezt a helyszínt tartom a legfontosabbnak, ezért ezt mutatnám meg egy kezdő játékosnak. Itt van rá lehetősége kiváltani a szükséges okmányokat, illetve később ugyanitt lehet azokat megújítani is. A személyigazolvány kiemelten fontos, mivel ez elengedhetetlen a munkavállaláshoz.
2. Pláza:
Érdemes odafigyelni az éhség és szomjúságszintre, amelyet a boltokban vásárolt ételekkel és italokkal lehet mértékkel tartani. Az üzletekben emellett telefont és egyéb hasznos tárgyakat is be lehet szerezni, amelyek nagyban megkönnyítik a mindennapi életet a szerveren.
3. Autókereskedés:
Ezt a helyszínt azért tartom lényegesnek, mert egy új játékos még nem rendelkezik saját járművel. Itt lehetősége van kedvező áron autót vásárolni, ami jelentősen megkönnyíti a közlekedést, hogy elmenjen A-ból B-be. A későbbiekben viszont már érdemes lehet más játékosoktól vásárolni jobb ajánlatok reményébe
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív:
-Türelmes vagyok és jól kezelem a stresszes helyzeteket
-Gyorsan tanulok és könnyen alkalmazkodom
-Segítőkész és kommunikációképes vagyok
Negatív:
-Néha túlságosan maximalista vagyok
-Előfordul, hogy túl sok időt töltök egy probléma megoldásával
-Néha nehezen engedem el a dolgokat, ha valamit nem érzek teljesen késznek
.png)