Elfelejtette visszaadni a Navos a forgalmim [Ghost]

• Thread starter Thread starter Tomke
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 111
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Tomke

Újonc
2025. 09. 27.
5
2
LS karakter
Floyd Thomas
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Floyd Thomas
Panaszra tett személy InGame neve:
Cooper Grayson
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tegnap este folyamán egy teljesen életszerű szituációba igazoltatott a Navos Cooper Grayson amellyel nem is volt semmi probléma, minden rendben ment nem történt semmilyen szabályszegés. Azonban miután végzett az intézkedéssel visszaadta a személyim és a vezetői engedélyem, de a járművem műszaki adatlapját nem adta vissza. (még nem volt kiváltott forgalmi, mert új a jármű részben irl pénzből is vettem, még nem váltottam ki.)
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Ki van másolva a teljes igazoltatás logja a játékmappából, az intézkedő adminnak megfogom mutatni. Részlet:
[2025-09-28 21:05:28] [Output] : *** Floyd Thomas átadott egy tárgyat Cooper Grayson-nak/nek. (Műszaki adatlap)
[2025-09-28 21:05:42] [Output] : Cooper Grayson mondja: Hát ez nincs kiváltva
[2025-09-28 21:05:50] [Output] : Floyd Thomas mondja: Mit tetszik mondani?
[2025-09-28 21:05:52] [Output] : Floyd Thomas mondja: Az mit jelent?
[2025-09-28 21:06:00] [Output] : Cooper Grayson mondja: Ez egy adatlap, nem teljes forgalmi

[2025-09-28 21:12:22] [Output] : *** Cooper Grayson átadott egy tárgyat Floyd Thomas-nak/nek. (Személyazonosító igazolvány)
[2025-09-28 21:12:25] [Output] : *** Cooper Grayson átadott egy tárgyat Floyd Thomas-nak/nek. (Vezetői engedély)
Ezeket vissza adta.

Megjegyzés:
Nem szeretnék semmilyen szankciót kiszabatni csak a BMW M8-am forgalmi adatlapját szeretném visszakapni.

Attachments

• Haha
Reactions: Benett
Szevasztok! Én bírálom a pkt, ma felfogom keresni a panaszra tett felet amennyiben itt nem veszi fel a kapcsolatot veled.

Szia, én voltam a hibás. Sajnálom, hogy igy alakult. Mai nap folyamán vissza adnám neked, ha neked is megfelelne.

Visszakaptam a forgalmit, minden rendben, törölhető a panasz. Köszönöm!

A panaszt következmények nélkül zárom!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.