Elévült

• Thread starter Thread starter Gekko
  • Start date Start date
  • Válaszok 0
  • Látta 54
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Gekko

Újonc
2025. 03. 17.
4
1
LS karakter
Jacob Black
JACOB BLACK
"A szabályok? Csak azoknak kellenek, akik félnek kockáztatni."

Alapadatok
Név: Jacob Black
Kor: 28 éves
Foglalkozás: Szabadúszó "üzletember"
Jellemzők: Karizmatikus, ravasz, hidegvérű, számító

Az én történetem
A legtöbb ember, ha visszanéz a múltjára, a régi szép időkre emlékszik. Én más vagyok. Nem azért, mert rossz gyerekkorom volt, hanem mert engem sosem vonzott a normális élet. Egy tipikus kisvárosi srác voltam, akik közül minden második elhitte a szülei hazugságait arról, hogy ha jól tanul, rendes munkát kap, és majd boldogan él. Én viszont mindig tudtam, hogy a világ nem így működik.
Tizenhat éves voltam, amikor először keveredtem bele a dolgokba. Egy helyi dílerrel lógtam, akinek nemcsak az anyagait segítettem teríteni, hanem figyeltem, hogyan mozog az üzletben. Hogyan tárgyal, hogyan fenyeget, hogyan tartja sakkban az embereit. Én is tanultam tőle – gyorsan. Az első időkben csak aprópénzért dolgoztam, de hamar rájöttem, hogy az igazi pénz nem az utcai eladásban van, hanem abban, ha okosan kezeled a dolgot. Ha nem csak futár vagy, hanem terjesztő. Ha nem csak eladsz, hanem tudod, hol és mikor lehet a legjobban keresni. Ezért nem sokkal később már én is szerveztem az üzleteket, nem csak részt vettem bennük.
A törvény? Mindig is csak egy akadály volt. Tizenhét évesen először kerültem szembe a rendőrökkel – bolti lopás miatt. Egy kisstílű ügy volt, semmi komoly, de megtanultam belőle egy fontos dolgot: ha el akarsz kerülni egy cellát, mindig legyen egy sztorid, amit a megfelelő embernek előadhatsz. Megúsztam egy figyelmeztetéssel. A következő években azonban nagyobb dolgokba keveredtem. Autólopások, kisebb ATM-rablások, rivális bandák "meglátogatása". Nem féltem kockáztatni, mert tudtam, hogy aki fél, az veszít. Ha egyszer egy bandaháború kellős közepén találod magad, ott nincs helye a kételkedésnek.
Húszéves koromra már nem csak drogot árultam. Fegyverekkel is üzleteltem, segítettem pénzt mosni, és belekóstoltam a csempészetbe is. Egyesek szerint veszélyes voltam, mások szerint egyszerűen csak őrült. De az biztos, hogy tiszteltek. Ha valaki megpróbált keresztbe tenni nekem, az előbb-utóbb megbánta. Nem azért, mert erőszakos voltam – hanem mert mindig megtaláltam a módját, hogy a megfelelő embert a megfelelő helyre állítsam.
Huszonnégy évesen egy maffiaszervezethez kerültem, és négy évig dolgoztam nekik. A legjobb évek voltak. Pénz, hatalom, kapcsolatok. Akkor éreztem először, hogy igazán vagyok valaki. De minden jónak vége szakad egyszer – és az én esetemben ez egy árulás miatt történt. Valaki belülről beköpött minket, és egy éjszaka alatt minden, amit felépítettünk, darabokra hullott. Az embereimet letartóztatták, a készleteinket lefoglalták, és én csak egy hajszálon múlt, hogy nem kötöttem ki egy hullaházban vagy egy cellában.
Eltűntem egy időre. Megpróbáltam normális életet élni – dolgoztam raktárban, futárkodtam, de minden egyes nap úgy éreztem, hogy ez nem én vagyok. Az a fajta ember vagyok, aki vagy irányít, vagy elveszik a tömegben. És én nem vagyok hajlandó elveszni. Úgyhogy visszatértem.
Most már nem dolgozom senkinek. Nem vagyok egy futár, nem vagyok egy kis hal a nagyok között. Én akarok lenni a főnök. Nem csak egy a sok közül, hanem az, akihez mindenki eljön, ha valami komolyabb kell. Drog, fegyver, pénzmosás – bármi, ami pénzt hoz, és ami hatalmat ad. Az utcák újra az enyémek lesznek, és ha valaki az utamba áll, az hamar meg fogja bánni.

Mi jellemző rám?
Karizmatikus vagyok, minden helyzetből kidumálom magam
Nem bízom senkiben, de mindenki azt hiszi, hogy igen
Nem félek kockáztatni, ha a nyeremény elég nagy
Az emberek vagy tisztelnek, vagy félnek – és nekem mindegy, melyik
Ha játszol velem, akkor tudd, hogy egyszer én is játszani fogok veled

"Ha nem te uralod a várost, akkor a város ural téged."

• Kedvelés
Reactions: meszko
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.