Egyedi zenelejátszás járművekben (YouTube linkkel)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Flamingo

Újonc
2025. 12. 25.
5
4
LS karakter
Avery Escobard
Szeretnék bedobni egy ötletet a szerver fejlődéséhez és az RP élmény növeléséhez.

Szerintem tök jó lenne, ha a kocsiban nem csak az alap IRL rádiók lennének, hanem lehetőség lenne saját YouTube link megadásával zenét lejátszani.
  • Sokkal személyesebb és élethűbb RP élményt adna (IRL is mindenki a saját zenéjét hallgatja).
  • Karakterépítés szempontjából is érdekes lenne (ki milyen stílust hallgat, milyen hangulata van).
  • Növelné a közös autózások, üldözések, utazások hangulatát.

Lehetne x tízezer PP és akkor aki megveszi annyiért az meg is érdemli, hogy olyan zenét játsszon le amit akar.

• Kedvelés
Reactions: Flamingo
Mondj már légyszíves olyan RP szituációt mondani ahol jól jönne egy közösen meghallgatott Danika House (100% ez menne)

• Kedvelés
Reactions: norby
Mint ahogy feletted is írták, én sem mindenki számára tenném elérhetővé (pl: bizonyos szint elérése + x összegű pp-vel lehetne megvenni). Aki ezek mellett a feltételek mellett is képes funolni, az szerintem eddig sem vette komolyan a szervert. 🤷‍♀️

Nem kell túlmisztifikálni a dolgot.

Ha én IC a karakteremmel be vagyok tépve, akkor nem Mariah Carey-re szeretnék fleshelgetni.

Ha egy bandát üldöznek, berakják a kedvenc zenéjüket még nagyobb az adrenalin.

Ha ki akarom fejezni a karakterem adott hangulatát, akkor zenével még jobban át lehet adni ezt másoknak.

Ha csak krúzolsz este a haverjaiddal, akkor OOC is lehet, hogy megtetszik egy általuk berakott zene.

Korábbi tapasztalataim alapján ez tudna működőképes lenni és igen, szerintem sokkal színesebb lenne vele az rp.

Hangszóró formában el tudnám képzelni. Mondjuk 50.000pp. Ezzel termeszetesen egy újabb kereskedői cikk is válna belőle. Nem kulturált használatnál pedig ha pps ha nem. El vehető lenne admin által. Ilyen formában én Támogatnám.

• Kedvelés
Szerintem bármely féle formában elképzelhetőek FUNolások, és már egy ilyen eset is elég komoly játékélmény romboló lenne. Az álláspontom nem változott, továbbra sem támogatom. Viszont a fölösleges topic feltöltését vitákkal, sem támogatom.

• Kedvelés
Reactions: Lehel és Hoobu
Azon a véleményen vagyok, mint rafi. Nem lenne egy rossz ötlet a custom radio kocsikban. Lehetne hozni egy szabályzati pontot arra, hogy FUN esetén milyen szankció osztható rá. Működhetne szerintem a téma.

• Imádom
Csatlakozom rafihoz és bokorhoz, jó ötlet lenne ha lenne rá szankció fun esetén. Én akkor használnám legalább a rádiót ha már most nem használom.

• Imádom
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.