edward reynold AS jelentkezése

• Thread starter Thread starter Puhaaa
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 106
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Puhaaa

Újonc
2025. 12. 04.
18
10
LS karakter
Eduardo Dupont
LV Karakter
X
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
Tihamér .16
Account ID-d?
7068
Hány játszott perccel rendelkezel?
13300
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok, Puha vagyok, a rendes nevem Tihamér.Szeretek RP-zni, sok időt vagyok fent a szerveren. Megbízhatónak tartom magam, szeretek barátokkal kijárne vagy együtt játszani.Sportolok is,2–3 éve MMA-zok, előtte boxoltam.Összesen kb. 4–5 éve RP-zek.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Az elvárt dolgoknak megfelelni legyen az bármi ami nem lép túl határokat. A lehető legtöbb időt eltölteni a szerveren (persze nem odakényszerítve senkit a gép elé) hogy minél jobban kiismerje a szervert. A kisebb-nagyobb kérdéseket megválaszolni amit kapsz. Ha egy admin kérdést kap akkor átadhatja neked hogy megválaszold neki mert az adminok nem feltétlen azért vannak. Egy új vagy viszonylag új playernek nem muszáj jailt adni hanem az admin szól AS chat-en hogy betaítsa az adott playert például PG-t vétetett az adott szituációban de a többi szabályt rendesen tudja akkor azt elmagyarázni neki. Adminok segítése szinte bármiben amíg hatásköre éri.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Aki aktív, segítőkész, segít, amiben kell, és viselkedik.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Rengeteg időt töltöttem az utóbbi időben a szerveren, gyakran csak lézengtem. Szeretném valamivel eltölteni a szabadidőm, amikor nem csinálok semmit (ez egyre gyakoribb). Ezeken felül, ez az út vezet az admin "léthez"
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Mert jól tudok csapatban dolgozni, szeretek segíteni az embereken és nagyon türelmes tudok lenni
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>5+órát
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza
Itt tud okmányokat kiváltani illetve, ingatlanját bejelenteni, ha lesz a jövőben ingatlanja.
Autóskereskedés
Itt tud bármilyen autót venni, ami egy elég fontos légfontossággal bír a szerveren, mivel csak ezzel tud eljutni A-ból B-be.
Kórház
Szerintem azért ez is a legfontosabb helyszínnek számít, mivel ha bármi történhet vele (pl. csonttörés, vérzés), akkor csak eljön ide és ellátják.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív: Könnyen betudok illeszkedni új társaságba, igazmondó, illetve jó a próbléma megoldó képességem. Negatív: Lusta vagyok, Kishitű vagyok, illetve néhány dologban motiválatlan vagyok.​

• Kedvelés
Reactions: hessz
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.