Edem Morisz - Deshawn Trillman [Belov]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

pikachu

Újonc
2025. 05. 23.
7
0
LS karakter
Edem Morisz
LV Karakter
Edem Morisz
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Edem Morisz
Panaszra tett személy InGame neve:
Deshawn Trillman
Panasz oka, leírása, kifejtése:
NONRP, hiszen volt lehetősége menekülni, csak egy csekk lett volna GV miatt. Nem történt még meg az igazoltattass sem. Bárkinél akinél fegyver van, megáll és lelövi a pd-t egyből. Sok értelme nincs
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Válaszod

Szép napot! A panaszkönyvet én fogom birálni, hamarosan jövök a fejleményekkel!

Szia,sziasztok. Lehetőségem lett volna elmenekülni ezt jól látod,csak esélyem nem sok és nem tudhattam,hogy van e körözés a kocsin. Véleményem szerint nem NONRP, maximum DM lehetne. Lehet így látod,hogy nincs sok értelme ha ki vagy lőve,de akkor a lincoln egységnek sem akkor ezek szerint. Nem tudom mire számítottál 3-4 felszólítás után... Szerintem az IC n hozott karakteremnek ez belefér.
Várom az admin válaszát,köszi. 🫡

Nos megnéztem a videót.
Első sorban amikor megtörtént a felszólitás te nem álltál félre, az már menekülésnek számit.
Utána pedig a rendőr nem vett téged üldőzöbe hanem csak egy helyben állt.
Majd félre állt és te oda mentél,majd megint felszólitott és te tovább hajtottál, illetve a videóban látszik hogy nincs rajtad aktiv körözés.
Majd gondoltál egyet és félre álltál és utána pedig megölted a rendőrt.
Érdekelne hogy mi okod volt nem megállni a rendőrnek, illetve mi késztetett arra hogy le lődd,ha fokozott sincsen.

Egymás ütik a szavaid kicsit. Mint te is mondod megálltam. Akkor nem értem miért kérdezed hogy mi okom volt. Szerintem azt IC döntöm el hogy megállok e vagy sem. Azért lőttem ki amúgy mert úgy védelmezi ott a telepet mintha az övé lenne. Felszólítgatja az embereket,bemennek a szerelőbe majd vissza tolat.

Első sorban nem álltál meg, hanem elmentél. A szerver szabályzatban benne van hogy mi számít jogos illetve jogtalan menekülésnek, igy ha nincs fokozott, vagy éppen nincs aktív körözés a kocsidon/rajtad, akkor nem menekülhetsz, mert olyan kedved van. Mivel a rendőr felszólít téged igy az teljes mértékben IC ügy. Az pedig hogy azért lőtted ki mert "védelmezi" a szerelő telepet, ilyen nincs. Az közterület, nincs olyan hogy azt éppen valaki birtokolja. Igy igazából amit te elkövettél az DM,illetve indoktalan menekülés. A szankció kiosztásra fog kerülni!

A panasz jogos!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.