Eamon Ashford ---> Emma Charles [Ghost]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

gy.marcell

Újonc
2025. 03. 17.
45
12
LS karakter
Matthew D. Burn
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Eamon Ashford
Panaszra tett személy InGame neve: Emma Charles
Emma Charles
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szolgálat közben egy személyt próbáltunk intézkedés alá vonni, mivel körözött járművel közlekedett, miután elkapták a kollégák animba került (én nem tudom, hogy hogyan, mivel az után érkeztem oda). Ekkor ahelyett, hogy az RP-nek megfelelően együttműködött volna, szándékosan táncolni kezdett (hogyha véletlen is volt, akkor sem hagyta abba), majd megpróbált elmenekülni előlünk, miközben fegyverrel felszerelkezve voltunk mellette. Az eset során felmerült az MG gyanúja is, mivel a személy egyik társa gyanúsan gyorsan és pontosan a helyszínen termett, mindenféle IC információátadás nélkül. Ezt követően megpróbálta elszállítani a gyanúsítottat, de ez a kísérlet nem járt sikerrel. A helyszínre való azonnali, IC magyarázat nélküli érkezés, valamint a beavatkozás a szituációba eléggé erősíti az MG gyanúját. Továbbá a szituáció során IC chatben az „lil nigga” kifejezést használta, ami hogyha jól tudom, akkor a szerver szabályzata alapján tilos, mivel etnikai hovatartozással kapcsolatos sértő megjegyzésnek minősül.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés: -
-

• Kedvelés
Reactions: Vajdaa
Szia! -Emma Charles. Megválaszolnám a megválaszolhatót.
1: Körözött jármú, elsődlegesen is vissza lehet nyugodtan nézni, hogy le lettem lőve kolléga által, magyarán "ki lettem iktatva" alapvetőleg sem kellett volna lennie az autómon bármiféle körözés. (ezt a halálangyal is bizonyítja illetve logból vissza lehet nézni) az, hogy hanyag levenni az autóról a körözést az már nem az én rezortom.
2: Belaggoltam és animba lettem lőve, a story eddig igaz amivel semmi baj nincs hisz el is kaptak.
3: "Animfun" Véletlen görgővel benyomtam a táncot majd egyből abba is hagytam. (ezt ooc-ztam is) azt, hogy nálad miért táncoltam tovább azt nemtudom nem az én bajom, ott már nem volt semmi féle anim. Valószínűsítem az animba kerülésem okozhatta.
4: "fegyverrel felszerelekzev voltunk mellette" 1db fegyver sem volt rámfogva szóval erről ennyit, jelen esetben semmiféle szabályszegés nem történt.
5: "MG" Rádíózva volt előtte minden. Szóval az mg gyanúját ki is zárnám.
6: "lil nigga" ha nagyon szúrja a szemed vállalom érte a kozkázatot.
7: "Elmenekülés" a cél termésetesen az volt, hogy beszálljak az autóba majd elmeneküljek amíg a fegyverek nem voltak rámtartva, ez láthatóan nem sikerült a bilincsnek köszönhetően.
Részemről ennyi a megmagyarázás. A PK-t megértem viszont a megérdemelt jailem már ülöm, az adminnal illetve a PK-val való fenyegetőzést OOC chaten nemigazán csipázom. (ha kell van log) Várom a bíráló admin válaszát.

Utoljára szerkesztve:
[2025-08-12 16:18:11] [Output] : [R1] Emma Charles: Rajtam pd
[2025-08-12 16:18:16] [Output] : [DawnMTA - Figyelmeztetés]: 25 000$ büntetést kaptál, mivel áthaladtál a piros lámpán!
[2025-08-12 16:18:16] [Output] : [R1] Guillaume Le Sueur: Hol !?
[2025-08-12 16:18:17] [Output] : [R1] Gauliert Huxley: Hol?
[2025-08-12 16:18:17] [Output] : [R1] Calvin Gilbert: Hol?
[2025-08-12 16:18:18] [Output] : Gaudenzio Spadaccini <O: Itt a terrorelhárítás húzódjon félre!
[2025-08-12 16:18:23] [Output] : [R1] Emma Charles: Ap ba atmenjunk?
[2025-08-12 16:18:28] [Output] : [R1] Guillaume Le Sueur: Megyünk mi is
[2025-08-12 16:18:28] [Output] : [R1] Gauliert Huxley: Ne
[2025-08-12 16:18:31] [Output] : Gaudenzio Spadaccini <O: Itt a terrorelhárítás húzódjon félre!
[2025-08-12 16:18:31] [Output] : [R1] Guillaume Le Sueur: Déli határnál vagyunk
[2025-08-12 16:18:32] [Output] : [R1] Gauliert Huxley: Vcagy
[2025-08-12 16:18:33] [Output] : [R1] Gauliert Huxley: Nemtom
[2025-08-12 16:18:37] [Output] : [R1] Emma Charles: Delihez megyekj
[2025-08-12 16:18:44] [Output] : [R1] Emma Charles: Delihez megyekj
[2025-08-12 16:18:45] [Output] : [R1] Guillaume Le Sueur: Hozd fel határ után gnibe
[2025-08-12 16:18:58] [Output] : *** Emma Charles beindította egy BMW 3 series G20 motorját.
[2025-08-12 16:19:00] [Output] : [R1] Gauliert Huxley: GNI rész
[2025-08-12 16:19:10] [Output] : [R1] Gauliert Huxley: DÉLI
[2025-08-12 16:19:12] [Output] : [R1] Gauliert Huxley: GNI FORDULÓ

MG-re való tekintettel.

[2025-08-12 16:29:52] [Output] : Eamon Ashford: (( Akkor pk. ))

Szia! -Emma Charles. Megválaszolnám a megválaszolhatót.
1: Körözött jármú, elsődlegesen is vissza lehet nyugodtan nézni, hogy le lettem lőve kolléga által, magyarán "ki lettem iktatva" alapvetőleg sem kellett volna lennie az autómon bármiféle körözés. (ezt a halálangyal is bizonyítja illetve logból vissza lehet nézni) az, hogy hanyag levenni az autóról a körözést az már nem az én rezortom.
2: Belaggoltam és animba lettem lőve, a story eddig igaz amivel semmi baj nincs hisz el is kaptak.
3: "Animfun" Véletlen görgővel benyomtam a táncot majd egyből abba is hagytam. (ezt ooc-ztam is) azt, hogy nálad miért táncoltam tovább azt nemtudom nem az én bajom, ott már nem volt semmi féle anim. Valószínűsítem az animba kerülésem okozhatta.
4: "fegyverrel felszerelekzev voltunk mellette" 1db fegyver sem volt rámfogva szóval erről ennyit, jelen esetben semmiféle szabályszegés nem történt.
5: "MG" Rádíózva volt előtte minden. Szóval az mg gyanúját ki is zárnám.
6: "lil nigga" ha nagyon szúrja a szemed vállalom érte a kozkázatot.
7: "Elmenekülés" a cél termésetesen az volt, hogy beszálljak az autóba majd elmeneküljek amíg a fegyverek nem voltak rámtartva, ez láthatóan nem sikerült a bilincsnek köszönhetően.
Részemről ennyi a megmagyarázás. A PK-t megértem viszont a megérdemelt jailem már ülöm, az adminnal illetve a PK-val való fenyegetőzést IC chaten nemigazán csipázom. (ha kell van log) Várom a bíráló admin válaszát.
Szia! Válasz a 4. pontra: Ilyen helyzetben a menekülés Non-RP-s menekülésnek minősül, függetlenül attól, hogy a fegyver közvetlenül rád volt-e tartva. A fegyveres jelenlét és a körülmények RP-ben azt feltételezik, hogy te nem hagyhatod figyelmen kívül a fenyegetést, és együtt kell működnöd a rendvédelemmel.

Ha már az mgvel engem is belekevertetek a fegyvertelen nem azonosított társa miért lett megölve ?
Szia, azt én nem tudom, hogy te miért lettél megölve. Nagy eséllyel nem is akartak téged megölni, csak így alakult. Lehetséges, hogy csak a kerekedet akarták kilőni.

A véletlen is egy megtörtént esemény.
Edit: nem engem lőttetek le.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: FeketeMartin
Csősztök! Több probléma is van... Az első az, hogy Emma valóban meghalt, a körözést elkellett volna távolítani az autóról, ha ez megtörténik, nincs ez az egész... A másik probléma pedig az lenne, hogy Emma annak ellenére, hogy animból lett felszedve, nyugodt szívvel rohangál és menekül a több felfegyverzett rendvédelmis elől... Úgy gondolom, hogy itt mindkét fél hibás valamilyen szinten, nem tartom indokoltnak a szankciók kiosztását, erre való tekintettel. Játszatok tovább és a jövőben figyeljetek erre.

Következmények nélkül zárom a panaszt!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.