- 2025. 03. 17.
- 45
- 12
- LS karakter
- Matthew D. Burn
Panasztevő InGame neve:
► Eamon Ashford ◄
Panaszra tett személy InGame neve: Emma Charles
► Emma Charles ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Szolgálat közben egy személyt próbáltunk intézkedés alá vonni, mivel körözött járművel közlekedett, miután elkapták a kollégák animba került (én nem tudom, hogy hogyan, mivel az után érkeztem oda). Ekkor ahelyett, hogy az RP-nek megfelelően együttműködött volna, szándékosan táncolni kezdett (hogyha véletlen is volt, akkor sem hagyta abba), majd megpróbált elmenekülni előlünk, miközben fegyverrel felszerelkezve voltunk mellette. Az eset során felmerült az MG gyanúja is, mivel a személy egyik társa gyanúsan gyorsan és pontosan a helyszínen termett, mindenféle IC információátadás nélkül. Ezt követően megpróbálta elszállítani a gyanúsítottat, de ez a kísérlet nem járt sikerrel. A helyszínre való azonnali, IC magyarázat nélküli érkezés, valamint a beavatkozás a szituációba eléggé erősíti az MG gyanúját. Továbbá a szituáció során IC chatben az „lil nigga” kifejezést használta, ami hogyha jól tudom, akkor a szerver szabályzata alapján tilos, mivel etnikai hovatartozással kapcsolatos sértő megjegyzésnek minősül. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés: -
► - ◄
.png)