- 2026. 02. 22.
- 13
- 9
- LS karakter
- Dylan Bones
DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Patrik/Paci
Hány éves vagy?
18
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2024. 11. 01. 22:11 a regisztrációm ekkori, viszont volt 2025.01.23-tól egy kihagyásom tegnapig.
Hány játszott perccel rendelkezel?
9413 percem van a szerveren
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
Általában aktív vagyok. Hétközben 4-5 órát, de hétvégén képes vagyok 7-et vagy többet is.
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Nos elsőnek is sziasztok Patriknak hívnak és 18 éves vagyok. Jelenleg épületgépész technikusnak tanulok, épp az utolsó évemet húzom. Szabad időmben a kocsimat tuningolgatom (kis sufni), illetve nagyon sokat RP-zek különböző szervereken. Jelenleg a párommal élek Budapesten egy kis albiban, ez miatt előfordulhat, hogy munka miatt 3-4 órát fogok tudni csak lenni a szerveren. Úgy gondolom, egy elég elkötelezett, céltudatos személyiségem van.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Nagyon sok helyen voltam már rendvédelmi frakcióban, teljesen bele szerettem ebbe a "szolgálunk és védünk" szerepbe. Úgy gondolom, hogy kíváló a kommunikációm és az RP tudásom/tapasztalataim ehez a frakcióhoz.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Igen rendelkezem. Itt a szerveren voltam már Rendőr annó mikor felléptem és azt hiszem Törzszászlós volt a legmagasabb rangom. Illetve más-más szervereken voltam NAV leader, PD leader, SeeMTA-n is voltam Deputy Sheriff
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Eddig ezen a szerveren, csak a rendőrségbe voltam körülbelűl 2-3 hónapot töltöttem el a frakcióban és fogalmam sincs már miért/hogyan kerültem ki a frakcióból.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.
Teljes név: Dylan Bones
Születési hely, idő: Los Santos, 1993.05.17
Anyja neve: Esther Pavel
Bejelentett lakcím: 1205. Los Santos, Ocean docks Stefan St. 23
Állampolgársága: Magyar
Személyigazolvány száma: 874936AU
Neme: Férfi
Családi állapota: Házas
Testmagassága: 186 cm
Testsúlya: 84 kg
Telefonszáma: +38-76-014-3980
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: San Fierro Catholic secondary school , 2011.06.21
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: San Fierro Catholic secondary school
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): Egyetemi felsőfukú végzettség (Diploma)
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: Los Santos, University of Public Service
Nyelvismeret (ha van): Felsőfokú Angol végzettség , Középfokú német
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Rendész,Áruszállító
Korábbi munkahelyek: Rendőrség
Munkaviszony fennállásának ideje: 2024.11.06- 2025.01.17
Távozásának oka: El utaztam a városból
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
N/A
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
N/A
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen rendelkezem
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: A illetve C kategoriás jogosítvánnyal is rendelkezem
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
N/A
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
N/A
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2026.02.22.
Aláírás: Dylan Bones
Aláírás: Dylan Bones