Dylan Bones

• Thread starter Thread starter Paci
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 60
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Paci

Újonc
2026. 02. 22.
13
9
LS karakter
Dylan Bones
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!

fejl-c2.png

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Patrik/Paci

Hány éves vagy?
18

Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2024. 11. 01. 22:11 a regisztrációm ekkori, viszont volt 2025.01.23-tól egy kihagyásom tegnapig.

Hány játszott perccel rendelkezel?
9413 percem van a szerveren

Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
Általában aktív vagyok. Hétközben 4-5 órát, de hétvégén képes vagyok 7-et vagy többet is.

Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Nos elsőnek is sziasztok Patriknak hívnak és 18 éves vagyok. Jelenleg épületgépész technikusnak tanulok, épp az utolsó évemet húzom. Szabad időmben a kocsimat tuningolgatom (kis sufni), illetve nagyon sokat RP-zek különböző szervereken. Jelenleg a párommal élek Budapesten egy kis albiban, ez miatt előfordulhat, hogy munka miatt 3-4 órát fogok tudni csak lenni a szerveren. Úgy gondolom, egy elég elkötelezett, céltudatos személyiségem van.

Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Nagyon sok helyen voltam már rendvédelmi frakcióban, teljesen bele szerettem ebbe a "szolgálunk és védünk" szerepbe. Úgy gondolom, hogy kíváló a kommunikációm és az RP tudásom/tapasztalataim ehez a frakcióhoz.

Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Igen rendelkezem. Itt a szerveren voltam már Rendőr annó mikor felléptem és azt hiszem Törzszászlós volt a legmagasabb rangom. Illetve más-más szervereken voltam NAV leader, PD leader, SeeMTA-n is voltam Deputy Sheriff

Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Eddig ezen a szerveren, csak a rendőrségbe voltam körülbelűl 2-3 hónapot töltöttem el a frakcióban és fogalmam sincs már miért/hogyan kerültem ki a frakcióból.

Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!

Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
fejl-c2.png

II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.

fejl-c2.png

Teljes név: Dylan Bones

Születési hely, idő: Los Santos, 1993.05.17

Anyja neve: Esther Pavel

Bejelentett lakcím: 1205. Los Santos, Ocean docks Stefan St. 23

Állampolgársága: Magyar

Személyigazolvány száma: 874936AU

Neme: Férfi

Családi állapota: Házas

Testmagassága: 186 cm

Testsúlya: 84 kg

Telefonszáma: +38-76-014-3980
fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek

Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
fejl-c2.png

Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: San Fierro Catholic secondary school , 2011.06.21

Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: San Fierro Catholic secondary school

Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): Egyetemi felsőfukú végzettség (Diploma)
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: Los Santos, University of Public Service

Nyelvismeret (ha van): Felsőfokú Angol végzettség , Középfokú német

Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: Rendész,Áruszállító

Korábbi munkahelyek: Rendőrség
Munkaviszony fennállásának ideje: 2024.11.06- 2025.01.17
Távozásának oka: El utaztam a városból
fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek

Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!

N/A

Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
N/A

Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen rendelkezem
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: A illetve C kategoriás jogosítvánnyal is rendelkezem

Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
N/A

Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
N/A

fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.

Kelt: 2026.02.22.

Aláírás: Dylan Bones

Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

Dawn City Honvédség

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELFOGADVA!

Tisztelt Dylan Bones!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte gratulációnkat fejezzük ki, kérvénye
elfogadásra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve segítőkészen várjuk. Amennyiben mégsem kívánja folytatni a jelentkezési procedúrát 24 (huszonnégy) óra áll rendelkezésére ezt jelezni szintén a fent említett címen.

Tisztelettel,

Xander Waylon Dandártábornok
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.