Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: _kiraj2. Hogyan szólíthatunk? Zsombi3. Hány éves vagy? 214. Játtszott perceid száma? 7505. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja?Igen, seemta-n voltam pd ben, nav-ban.6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=811Opera_Pillanatfelv_tel.png /INDENT]7. Mesélj magadról pár mondatban. 21 éves vagyok, ha időm engedi szívesen játszom elsősorban cs2 és mta szerókon. Kitartó hozzáállásom miatt jó velem együtt dolgozni, eddig legalább is ezt tapasztaltam. Bízom benne ha felvételt nyerek ti is hasonló benyomással lesztek rólam.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: Barátságos, Jókedélyű, Kitartó. Negatív: Hirtelen haragú, néha kicsit önző
Általános adatok
1. Teljes neve: Dylan B McKanziee2. Születési helye, ideje: Los Santos3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Los Santosi Rendészeti főiskola4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Ha merész akarok lenni azt mondanám civil rendőrként.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Felszólítanám az előttem haladót, hogy húzódjon félre, és állítsa le az autóját. Közben rádión jelenteném a gépkocsit, a rendszámát, a lehetségesen bent tartózkodható személyek számát. Miután leállította az autót, kiszállnék és megkezdeném az igazoltatást. Bemutatkoznék elkérném a papírokat, megnézném a csomagtartóban a kötelező felszereléseket, ha minden stimt papirokat visszaadom elköszönök és folytatom a járőrt.8. Mi maga a rendőrség? Egy olyan állami szerv melynek szerepe a rend valamint a biztonság megtartása és a bűncselekmények megelőzése.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az a személy aki közvetlen irányítja az alatta állókat, a munka végzés során, míg feljebb való felettes mindenki lehet aki pozícióban feljebb áll.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Az attól függ, ha gondatlan vezetés miatt volt priusza akkor nyílván "vastagabban fog a toll", de ha vezetéstől eltérű bűncselekményt követett el a múltban hajlandó vagyok mérlegelni.11. Meséljen magáról pár mondatban. 36 éves vagyok, jelenleg egyedül élek, sem barátnőm sem gyermekeim nincsenek. Itt születtem 1989 ben, itt is végeztem rendészeti iskolát, de jobb megélhetés reményében elköltöztem az ország keleti részébe, azonban egy nagyobb örökség miatt hazaköltöztem most pedig itt tengetem a napjaim.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Amennyiben volán mögött ülök megpróbálok óvatosabban, nagyobb teret hagyva a gépkocsitól, ha anyósülésen ülök, és városon kívül vagyunk tüzet nyitok.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Attól függ, ha kis mennyiségben találok, és lekérdezés után kiderülne hogy a személynek tiszta a múltja elvenném tőle és kidobnám, viszont ha nagyobb mennyiségben bajos múltal történik mind ez sajnos, nem tudok eltekintő lenni.