- 2025. 06. 01.
- 2
- 0
- LS karakter
- Spencer Hawkins
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: kirlikarlo2. Hogyan szólíthatunk? Andor3. Hány éves vagy? 134. Játtszott perceid száma? 68465. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? nem7. Mesélj magadról pár mondatban. Andornak hivnak , 13 éves , nagyon sokat kosarazok. Tanuló vagyok és szabad időmben gépezek.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Türelmes , Nyugodt , OdafigyelőSzigorú , Makacs , Ritkán nincs kedvem
Általános adatok
1. Teljes neve: Dwayne Dean2. Születési helye, ideje: Los Santos Korház , 2001/02/203. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetemen Diploma4. Büntetett előéletű? nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy őrmester aki probál minden nap fennéb lépni egy szinttel.6. Szolgált már fegyveres szervnél? nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Jelzem , hogy húzza félre a gépjarművet és szólok a mellete ülő társamnak , hogy jegyezze le a rendszámát. Kiszállok és odamegyek a gépjárműhöz. nap ideje szerint köszönök , elmondom a jelvényszámom és a nevem , megkérem , hogy nyissa fel a csomagtartóját és megnézem ha van bármiféle illegális tárgy vagy hogy van-e eü doboz . Ez után elkérem az iratait , visszaülök a járműbe és megnézem a rendszerben , hogy bűntetett előéletü-e . Ha minden rendben volt , visszamegyek és visszaadom az iratait de ha követett el szabálysértést irok egy csekket . Jelzem hogy mehet tovább és folytatom a szolgálatot.8. Mi maga a rendőrség? Az egy rendfenntartó szervezet aminek az a célja , hogy megelőzze és hogy megállitsa a bűnt.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való a nekem és kisebb rangúaknak adhat parancsot , és a közvetlen felettes pedig nagyobb rangfokozatú ezért többnek is adhat parancsot,
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ha kiosztom a csekket a szerint mértékelem a büntetést , hogy hányszór kapott csekket azért a szabálysértésért.11. Meséljen magáról pár mondatban. Dwayne Dean vagyok , 24 éves . Már gyerekkorom óta arra vágytam , hogy rendőr tudjak lenni. Amikor kicsi voltam minden farsangi bálon rendőr ruhába voltam öltözve . Kicsi korom óta okos voltam , és a szüleim csomó matek és magyar versenyre iratk be. Most hogy felnőttem , tudok rendőrnek jelentkezni.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Minél hamarabb hivók erősitést . A mellettem ülő társamnak szólok , hogy védekezzen fegyverrel a tüzet nyitó ellen , ha én vezetek .2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Rádiózom , hogy drogot találtam , ezután előállitom és megkérdezem a következőt : Hol , és kitől szerezte ezeket a tárgyakat? Ez után beviszem az őrségre , és kihallgatom.