Duhanik Enrico jelentkezési lapja a Nemzeti Adó- és Vámhivatal állományába!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

BGeriii

Újonc
2025. 10. 12.
11
0
ERDÉLY se nem magyar se nem román!
LS karakter
Boris Alvarez
NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

I. In Character (IC), azaz a játékon belüli adatok

A jelentkezés ezen szakaszában az IC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a karaktered személyiségére, hátterére és történetére vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a karaktered szemszögéből válaszolj!

1. SZEMÉLYES ADATOK

1.1. Jelentkező teljes neve:
Duhanik Enrico
1.2. Születési helye: Los Santos
1.3. Születési ideje: 1990.06.18.
1.4. Bejelentett lakcíme: Los Santos, Filliponi út 71/D
1.5. Személyi igazolvány száma: 441129WX
1.6. Telefonszáma: +38-76-351-7505
1.7. Ön büntetett előéletű? Nem

2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK

2.1. Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?
Azért szeretnék a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni, mert mindig is érdekelt ez a hivatás, és felnézek minden egyenruhásra, aki a környezetemet, a biztonságomat és persze a nyugdíjalapomat védi.

2.2. Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
Ellenőrzést végezhet magánszemélynél és cégnél is; házkutatást, lefoglalást rendelhet el (rendőrséggel együttműködve); büntetést, bírságot szabhat ki; vádemelési javaslatot tehet, ha bűncselekményt észlel; a határokon vámellenőrzést, áru- és járművizsgálatot végezhet.

2.3. Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!
Igen, van. A motozás csak külső áttapogatással történik, míg a ruházat átvizsgálásába az is beletartozik, hogy minden apró zsebet át kell nézni, valamint azokat a tárgyakat is, amelyek a célszemélynél találhatók.

2.4. Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?
Egy pénzügyőr feladata, hogy adó-, vám- és csempészetellenes feladatokat lásson el, például vámellenőrzést, adóellenőrzést, valamint piaci és közúti ellenőrzéseket.

2.5. Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja, mit jelent!
Költségvetési csalást követ el az, aki az államot, az önkormányzatot vagy az Európai Uniót megkárosítja azzal, hogy jogtalanul szerez pénzt, vagy elkerüli a befizetést — például nem fizet adót, hamis adatokat ad be az adóbevallásban, jogosulatlanul igényel vissza támogatást, csempészik, és ezzel megkerüli a vámfizetést.

II. Out of Character (OOC), azaz a játékon kívüli adatok

A jelentkezés ezen szakaszában az OOC információkra vagyunk kíváncsiak, amelyek a valós személyiségedre és tapasztalataidra vonatkoznak.
Kérjük, hogy ebben a szekcióban kizárólag a saját, játékosként megélt szemszögedből válaszolj!

1.

1.1. Hogy hívnak?
Borsi Gergely

1.2. Hány éves vagy?
21

1.3. Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2024.09.15. 13:34

2. UCP ADATOK

2.1. Mellékeld a karakter ID-det!

2031

2.2. Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
7500

2.3. Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden, miért váltottál másik névre.

2.4. Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden, miért kerültél AdminJail-be.
Lásd a 2.5. pontban, közösen csatolva.

2.5. Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy képet, illetve fejtsd ki röviden, miért kerültél kitiltásra.

3. FRAKCIÓINFORMÁCIÓK

3.1. Milyen frakciókban fordultál meg ezelőtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?

TAXI, NAV, PD, NNI – régebben nem volt elég időm foglalkozni velük, inkább kiléptem, minthogy inaktivitással rontsam a frakciót.

3.2. Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
Igen, voltam a NAV, PD és NNI frakciók tagja, de ahogy korábban említettem, nem tudtam elegendő időt rászánni.

3.3. A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
Igen, remélem, sikerülni fog — akár több is.

3.4. Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
A frakciók közül ezt látom a legaktívabbnak, és mindig is szerettem NAV-osként játszani.

4. EGYÉB ADATOK

4.1. Rendelkezel Discorddal, illetve működő mikrofonnal?

Igen, rendelkezem. (BGeriii)

4.2. Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során?

III. Hitelesítés

A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag valós adatokat és információkat adtam meg.
A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel sajátomként.

Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai közül feketelistára kerülök.

Jelentkező aláírása:
Duhika
Los Santos, 2025.10.18.

nav.webp

DAWN CITY Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Tisztelt Jelentkező!
Örömmel értesítem, hogy a Dawn City Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
A további lépésekről és teendőkről hamarosan részletes tájékoztatást küldünk. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.
((Kérlek vedd fel a kapcsolatot discordon: itzbeniixyy-el vagy erik.3244-el ))​

Üdvözlettel
Emma Mill Altábornagy
NAV Humánerőforrás Osztály.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.