ADMINISZTRÁTORI FELVÉTEL - JELENTKEZÉS
Neved / Életkorod / Account ID-d
Dávid, 16, 618
UCP előélet
Hogyan fordítanád az időd adminisztrátorként a szerverre?
Úgy tervezném a programomat, hogy egy nap legalább 3 órát tudjam az Adminisztrátori feladataimat végezni.
Miért gondolod hogy megfelelő vagy a csapatba?
Azért gondolom magam megfelelőnek, mivel könnyen betudok illeszkedni és nagyon gyorsan tanulók. RP szervereken játszom körülbelül 6 éve, abból 3 év MTA szervereken volt, szóval úgy érzem, hogy van elég tapasztalatom MTA-n belül és RP-ben is. A szerveren található moddal körülbelül 2 éve játszom ezáltal ismerem a szerveren található rendszereket.
Mióta játszol a DAWN-MTA-n, illetve mióta roleplayezel?
DawnMTA-n 2024.08.09 óta játszom de maga MTA-val 2022.12.17-én kezdtem el játszani SeeMTA v3-an, azután StayMTA-n és azutan neki kezdtem a DawnMTA-nak amit egy ideig abba hagytam és most kezdtem újra.
Voltál -e adminisztrátor, ha igen hol, illetve milyen néven ismerve?
Adminisztrátor nem voltam egy szerveren sem csak is Adminsegéd StayMTA-n ami IC névvel volt [Lutz Voit].
Saját magad bemutatása.
Dávid vagyok, 16 éves. Kolozsvárón születtem, ahol jelenleg is élek a szüleimmel. Természettudomány szakon vagyok, 9-dik osztályban. Iskola mellett edzőterembe járok, amit eléggé szeretek csinálni és élvezem is. Az edzőtermen kivül egy másik hobbim a videójátékok amit már egy elég kicsi korban elkezdtem. Az RP-t GTA 5 RP-n kezdtem amit körülbelül 6 éve kezdtem majd áttértem MTA-ra 3 éve kisebb nagyobb kihagyásokkal. Szeretek szocializálodni, viccelődni emberekkel és segiteni is nekik ha szükségegük van segitségre. Néha hátrányommá válik, hogy kimondom a véleményemet akármiről is legyen szó.
Véleményed szerint mi az ADMIN feladata?
Véleményem szerint egy Admin feladata, hogy a játékosoknak segitsen ha valami problémájuk akad, ezen kivül figyelje őket és figyelmeztesse őket vagy akár szankciónálja is őket ha súlyosabb szabálysértést követnek el. Legutolsó sorban, hogy egy játékosnak problémája akad egy másik játékossal akkor azt a gondot oldja meg.
Mutass be a szerveren szerinted egy fontos helyet.
Városháza
- A Városháza a város központjában található meg a Rendőrség mellett, egy zöld ikon jelöli. Itt vátlja ki minden játékos az iratait, jogositvány, horgászengedély, bányászengedély, fegyverengedély. Akinek van ingatlanja az itt tudja bejelenteni őket, hogy ne törlödjenek.
Utoljára szerkesztve: